Speciale

Retrospectiva zilei 23 iunie 2023

schedule 24 iun. 2023, 01:14

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 23 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Pasagerii din submersibilul Titan au decedat. Mai multe resturi are submarinului au fost găsite în larg

Cei cinci pasageri ai submarinului Titan, care urmau să ajungă în locul în care se află epava vestitului Titanic, au decedat. Compania care a organizat expediția a anunțat tragica veste.
Citeste tot articolul »

2. Ce s-ar întâmpla dacă rușii ar ataca podul Giurgiulești. General în rezervă: „Lucrurile s-ar complica. Ce justificări ar avea?”

Podul Galați-Giurgiulești, de la granița României cu Republica Moldova, este ținta amenințărilor rusești. Un lider al regiunii Herson susține că rușii îl vor bombarda, drept răzbunare pentru un atac al ucrainenilor. Reacțiile s-au ținut lanț. Ambasada Rusiei de la București a avut un comentariu sfidător, iar Ministerul de Externe Român și premierul Marcel Ciolacu au transmis că lovirea infrastructurii civile este crimă de război. Iată și declarațiile generalului în rezervă Virgil Bălăceanu.

Citeste tot articolul »

3. Alimentele de bază, mai ieftine cu până la 40% în perioada următoare. Analiștii economici: retalilerii își vor compensa singuri reducerile de prețuri

Marile magazine din România vor ieftini temporar alimentele de bază, este acordul dintre reprezentanții marilor lanțuri de supermarketuri și Guvern. Proiectul ar trebui adoptat peste o săptămână. Iată lista cu produsele care se vor ieftini. 
Citeste tot articolul »

4. Xonia ar fi fost prinsă beată și drogată la volan, în Sectorul 2. Cântăreața nu avea dreptul să conducă pe teritoriul României

Xonia ar fi fost prinsă beată și drogată la volan, vineri dimineață, în Sectorul 2 al Capitalei, potrivit surselor Observator. Cântăreața nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României. 

Citeste tot articolul »

5. ANM: Vremea 26 iunie - 24 iulie 2023. Specialiștii au anunțat ce urmează după valul de căldură și vijelii din acest weekend

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 26 iunie - 24 iulie 2023. Specialiștii au anunțat ce urmează după valul de căldură și vijeliile din acest weekend.
Citeste tot articolul »

6. Cine este Elena Tănase, viitoarea noră a lui Gică Hagi, și cum l-a cunoscut pe Ianis Hagi

Bucurie mare în familia lui Gheorghe Hagi, asta pentru că fiul său, Ianis Hagi, și-a cerut iubita de soție. Momentul a fost unul special ales, iar fotografiile vorbesc de la sine.
Citeste tot articolul »

7. Adina Alberts, dezvăluiri despre sora ei care s-a călugărit de 27 de ani: „Acum știu că a făcut o alegere bună”

Adina Alberts are o poveste de viață impresionantă. Sora ei mai mică, Daniela, a ales viața monahală, decizie ce a venit ca un șoc peste înteaga familie.

Citeste tot articolul »

8. Festivalul SAGA, în acest weekend, la București. Trafic restricționat pe mai multe străzi și bulevarde din Capitală

Cel mai tare festival de muzică din București, SAGA Festival, este pe ultima sută de metri de a începe. În jur de 200 de mii de persoane sunt așteptate să se distreze timp de 3 nopți alături de cei mai tari artiști. Echipe de jandarmi, pompieri și echipe medicale vor fi prezente la festival. De asemenea, mai multe străzi vor fi închise pe perioada desfășurării festivalului.
Citeste tot articolul »

9. Angajații CFR vor organiza luni un protest. Ce îi nemulțumește pe ceferiști

Angajații din domeniul feroviar au organizat un protest la sfârșitul lunii mai, iar pe data de 26 iunie anunță un nou miting ce va începe de la ora 10, lângă Ministerul Transporturilor. Aceștia spun că printre nemulțumirile lor se numără modul cum va fi aplicat de la 1 iulie Statutul personalului feroviar și de majorările salariale considerate insuficiente.

Citeste tot articolul »

10. Circulația pe Podul de la Brăila se va deschide începând din 6 iulie. Anunțul făcut de Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, vineri, că începând din 6 iulie circulația pe Podul suspendat care leagă Tulcea de Brăila va fi deschisă.
Citeste tot articolul »

11. Noaptea Muzeelor la Sate, pentru prima dată în România. Când va avea loc evenimentul

Premieră pentru Europa. Evenimentul Noaptea Muzeelor la Sate va avea loc pe data de 2 septembrie, la inițiativa Reţelei Naţionale a Muzeelor din România. Scopul acestui eveniment este prezentarea potenţialului patrimoniului cultural din spaţiul rural românesc.
Citeste tot articolul »

12. David Popovici participă la Sette Colli Trophy, una dintre cele mai vechi întreceri de înot din lume

Sportivul român, David Popovici, va concura la unele dintre cele mai vechi competiții sportive de înot din lume, Sette Colli Trophy, în acest weekend.

Citeste tot articolul »

13. Horoscop Rac. Cele cinci calități bune și cele cinci defecte ale nativilor zodiei Rac

Căldura emoțională a unui Rac umple și cel mai rece suflet, iar suportul acestor nativi este puternic și de încredere, tocmai de aceea Racii ne devin prieteni pe viață și îi putem numi cei mai buni ascultători și sfătuitori. Lângă un nativ Rac îți simți inima în siguranță, te simți acceptat așa cum ești și ști că vei primi cea mai sinceră impresie și sfatul care să îți aline durerea.

Racii pot îndura multe, dar ce frumos ar fi să încercăm să nu-i rânim. Sunt suflete pe cât de sensibile, pe atât de puternice, iar inteligența lor emoțională este un dar ceresc. Te invităm să descoperi 5 calități extraordinare, dar și 5 defecte ale Racilor pe care aceștia le pot transforma în puncte forte.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---