Speciale

Retrospectiva zilei 05 august 2023

schedule 06 aug. 2023, 01:09

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 05 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Tânăra care a născut pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni, vrea să meargă în instanță. Bunica ei: „Este traumatizată”

Tânăra de 24 de ani, care a născut pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni, a fost externată împreună cu fetița sa. Cele două se simt bine, însă, spune mama, trauma o va urmări toată viața. Între timp, apar noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în unitatea medicală acum aflată în vizorul autorităților. Un medic a fost înregistrat în timp ce țipă, umilește și jignește un pacient și rudele sale. „Mori, ce dacă mori?”, îi spune doctorul unei femei care cere ajutor. 
Citeste tot articolul »

2. PFA-urile, atinse de modificările fiscale. Cât vor plăti la pensie cei cu venituri de 2.000 de euro pe lună

PFA-urile ar urma să achite contribuții mai mari pentru sănătate și pensii din 2024, după modificările fiscale. Iată cât vor plăti la pensie cei cu venituri de 2.000 de euro pe lună. Experții spun că măsurile Guvernului ar urma să îi determine să își închidă firmele sau să lucreze la negreu. 

Citeste tot articolul »

3. Călugărul care a împușcat un român pe Muntele Athos a vrut să mușamalizeze cazul. Ce i-a promis monahul victimei pentru a nu declara tot la poliție

Caz uluitor pe Muntele Athos. Un român de 51 de ani din Botoșani a ajuns de urgență la spital, în Grecia, după ce a fost împușcat de un călugăr, tot român, cu o armă de vănătoare. Victima riscă să rămână fără ambele membre inferioare. Se pare că preotul voia să tragă într-o pisică. După faptă, monahul l-a abandonat pe bărbat în spital și ar fi încercat să mușamalizeze cazul, pentru a nu fi tras la răspundere. Ce i-a promis trimisul lui Dumnezeu botoșăneanului pentru a nu declara tot poliției? 
Citeste tot articolul »

4. Prognoza meteo ANM 7 august - 4 septembrie 2023. Vremea se răcește brusc

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 august - 4 septembrie 2023. Vremea se răcește brusc la începutul săptămânii viitoare, iar o încălzire este prognozată din data de 10 august. 

Citeste tot articolul »

5. Cu cine este înrudit Adrian Văncică, Celentano din „Las Fierbinți”? Este un personaj important din istoria României

Adrian Văncică, actorul care dă, de peste un deceniu, viață celebrului personaj Celentano din „Las Fierbinți”, este iubit de români pentru talentul său actoricesc incontestabil. Dar nu mulți știu detalii despre viața sa, cum ar fi locul nașterii, studii sau detalii despre parcursul său pe scena teatrului; cu atât mai puțin cu cine este înrudit acesta, un detaliu surprinzător pentru mulți, mai ales că este vorba despre un personaj important din istoria României.
Citeste tot articolul »

6. Cum a învins cancerul actrița Anca Sigartău. Ce crede că a salvat-o: „Ține de credința fiecăruia”

Anca Sigartău este o adevărată învingătoare. După ce a fost diagnosticată cu cancer, actrița a fost convinsă că acest lucru îi va fi fatal. Medicii au fost și ei rezervați în prinvința șanselor sale de vindecare, dar minuni există. Artista a povestit ce anume crede ea că a salvat-o când se afla pe marginea prăpastiei.

Citeste tot articolul »

7. O parte din scena Untold a luat foc. Dezastrul a fost evitat; ieșirile erau blocate de oamenii care nu mai încăpeau pe stadion

Nu au lipsit incidentele de la Untold 2023. Pe scena principală a festivalului un element pirotehnic a provocat un incendiu de mici proporții, dar care a adus panică în rândul celor prezenți. Situația nu a degenerat, iar dezastrul a fost evitat ca prin urechile acului, ieșirile fiind blocate de sute de persoane. 
Citeste tot articolul »

8. Scandal de proporții în Mamaia, după ce ANPC a închis 8 terase. Angajații au aruncat cu mâncare și scaune în comisari

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a mers în control pe litoralul românesc, pentru a vedea dacă și în acest an turiștii sunt întâmpinați de meniul groazei. În satul de vacanță din Mamaia s-a lăsat chiar cu scandal. Angajații unui local, prinși pe picior greșit, i-au jignit, amenințat și au aruncat cu mâncare și scaune în comisari. 

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---