Sănătate Externe

Prințesa Kate, prima apariție publică după operația abdominală

schedule 05 mar. 2024, 14:28

Prințesa Kate, prima apariție publică după operația abdominală
Foto: Captura The List
Kate Middleton, fotografiată după operație, se recuperează bine și va reveni la datorii după Paște.

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost fotografiată pentru prima dată de la operația abdominală suferită în luna ianuarie. Imaginea, care a fost captată de paparazzi și publicată de site-ul american TMZ, o arată pe prințesă în timp ce se afla pe scaunul pasagerului într-un Audi negru, condus de mama sa, Carole Middleton, în apropierea Castelului Windsor.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la London Clinic pentru o operație planificată pe 16 ianuarie și a petrecut 13 zile în spital. Palatul Kensington a comunicat că prințesa "face progrese bune" în recuperare și se așteaptă să revină la îndatoririle oficiale după Paște. Detaliile despre starea de sănătate a prințesei nu au fost dezvăluite, iar palatul a subliniat că operația nu a fost legată de cancer.

Regele Charles, care a vizitat-o pe nora sa în spital, a fost și el internat la aceeași clinică pentru tratamentul unei mărirea de prostată și ulterior a fost diagnosticat cu cancer. Prințul William, soțul prințesei Kate, s-a retras temporar din rolul său regal pentru a se ocupa de îngrijirea soției și a copiilor lor, reluându-și angajamentele publice la începutul lunii februarie.

În ciuda speculațiilor și teoriilor conspirației care au circulat pe internet, Palatul Kensington a asigurat publicul că prințesa de Wales se recuperează conform așteptărilor. Fotografia publicată a stârnit interesul publicului și al presei, deși Palatul Kensington a cerut ca recuperarea prințesei să se desfășoare într-un cadru privat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---