Externe

Prințesa Amalia a Olandei se întoarce la studii în Amsterdam după un an de exil din cauza amenințărilor

schedule 17 apr. 2024, 16:03

Prințesa Amalia a Olandei se întoarce la studii în Amsterdam după un an de exil din cauza amenințărilor
Prințesa Amalia a Olandei s-a întors la studii în Amsterdam, după amenințări la securitatea sa.

Prințesa Amalia a Olandei, moștenitoarea tronului, a revenit la studiile sale în Amsterdam după ce a petrecut peste un an în Spania din cauza amenințărilor la adresa securității sale. Tânăra de 20 de ani a fost nevoită să-și abandoneze inițial planul de a locui într-o reședință de studenți la scurt timp după începerea studiilor la Universitatea Amsterdam, din cauza temerilor legate de securitate. Cuplul regal a anunțat că fiica lor a fost nevoită să se întoarcă să locuiască la palatul din Haga, unde măsurile de securitate au fost considerabil consolidate.

Regina Maxima a exprimat emoții puternice în legătură cu impactul pe care aceste măsuri l-au avut asupra vieții fiicei sale, menționând că prințesa nu putea locui la Amsterdam și nici nu putea ieși liber. Autoritățile nu au oferit detalii specifice, dar preocupările pentru securitatea prințesei au crescut în urma dezvăluirilor că atât ea, cât și premierul Mark Rutte au fost menționați în comunicările unor grupări de crimă organizată.

Cu toate acestea, amenințările nu au dispărut complet, dar prințesa Amalia poate acum să locuiască și să studieze din nou în Olanda, datorită unor măsuri de securitate nedivulgate. În prezent, prințesa locuiește la Amsterdam și a participat recent la un rol oficial în timpul unei vizite de stat de două zile a familiei regale spaniole.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---