Travel

Plaje exotice, la o oră de București. Cât costă o noapte de cazare

schedule 16 aug. 2023, 08:49

Plaje exotice, la o oră de București. Cât costă o noapte de cazare
Foto: Captura Emisiunea Cuceritorii

În loc să piardă timp în trafic, mulți bucureșteni au ales să se relaxeze pe plajele exotice din apropierea Capitalei. Sunt făcute de mâna omului în mijlocul livezilor sau create de natură pe malul Dunării, pe drumuri fără ambuteiaje. Iată cât costă o noapte de cazare. 

Plaje exotice lângă București

La o oră de București, la Călărași, pe malul Dunării, se deschide o plajă ca pe litoral. Trebuie să mergi cu barca pentru a ajunge acolo. Accesul către insula cu plaja se face cu un catamaran, iar traversarea de pe un mal pe celălalt durează mai puțin de un minut. 

Unul dintre atuurile acestui loc este chiar nisipul, care este foarte fin, având în compoziție cuarț, fiind depus aici de pe apele Dunării în zeci de ani. 

În ceea ce privește atmosfera, muzica de club te aduce cu gândul la barurile de pe plajele din Mamaia. Cât despre cei care vor să fugă un weekend departe de zgomotul orașului, există și spații de cazare. Sunt căsuțe colorate care costă între 150 și 200 de lei pe noapte. 

„Avem în jur de 70 de locuri de cazare, pe diferite grade de confort, avem căsuțe cu baie proprie, avem căsuțe de tip camping cu grupuri sanitare și dușuri afară, deci pot sta un weekend sau două trei zile, este ceva de vis”, a declarat Lucian Croitoru, administrator plajă. 

Altă destinație de plajă lângă București este la aproape o oră de Capitală, unde piscina și nisipul fin sunt marile atracții. Domeniul înconjurat de verdeață și plin de umbrele de stuf înlocuiește litoralul pentru mulți bucureșteni sau din apropierea Capitalei. Cine vrea să-și prelungească răsfățul aici găsește cazare cu 345 de lei pe noapte și un restaurant live cooking.

„Îi aşteptăm cu două plaje de nisip situate în vecinătatea piscinei, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, multe activităţi în aer liber. Avem tot timpul invitaţi surpriză, avem DJ de fiecare dată, petreceri la piscină”, a declarat Dan Pop, administrator domeniu. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---