Externe

Nave extraterestre, o amenințare pentru siguranța națională. Fost agent din serviciile de informaţii americane: „Multe nu sunt raportate”

schedule 28 iul. 2023, 09:53

Nave extraterestre, o amenințare pentru siguranța națională. Fost agent din serviciile de informaţii americane: „Multe nu sunt raportate”
Sursa: Shutterstock

Un fost agent din serviciile de informaţii americane a declarat, în fața Congresului Statelor Unite, că nave extraterestre zboară prin spațiul aerian american și sunt o amenințare pentru siguranța națională. Cum a reacționat Pentagonul în fața dezvăluirilor?

„Navele extraterestre amenință securitatea națională”

Politicienii au audiat şi foşti piloţi militari, care i-au confirmat dezvăluirile controversate. Două ore au durat intervievarea în care trei foști oficiali din serviciile de informații și Marina Americană au povestit întâlnirile lor cu obiecte zburătoare neidentificate. Cu toţii susţin că au raportat totul oficialilor de la Pentagon, care i-ar fi ignorat. 

„Tăcerea impusă din jurul OZN-urilor este reală”

„În spaţiul nostru aerian sunt OZN, dar multe nu sunt raportate. Aceste evenimente nu sunt rare sau izolate. Tăcerea impusă din jurul Obiectelor Zburătoare Neidentificate este reală şi ameninţă securitatea naţională”, Lt. Ryan Graves, US Navy. 

Guvernul american ar avea ovezi că nu suntem singuri în galaxie, au susținut fostul spion și piloții. Are resturi dintr-un OZN și părți din extratereștri, afirmă ei.

„În cadrul atribuţiilor mele, am aflat că există un program de recuperare a rămăşiţelor unui aparat neidentificat şi de analiză a acestuia. Mi-a fost refuzat accesul la aceste documente când l-am cerut”, a adăugat Maj. David Grusch, US Air Force. 

Reacția Pentagonului

Pentagonul susține că nu sunt dovezi despre un program de cercetare al OZN-urilor. În 2022, autoritățile din Statele Unite ale Americii au analizat 510 obiecte zburătoare neidentificate, de trei ori mai multe decât în 2021. Unele au fost identificate drept baloane sau drone, dar cele mai multe rămân un mister. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---