Social

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii. CNAIR: „Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de iarnă”

schedule 13 nov. 2023, 07:48

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii. CNAIR: „Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de iarnă”
DRDP Brașov/Facebook

CNAIR anunță că din cauza zăpezii mai multe drumuri sunt blocate sau chiar închise. De aceea îi îndeamnă pe șoferi să circule cu atenție în zonele afectate de ninsoare.

CNAIR, mesaj de atenționare pentru șoferii din țară

CNAIR a anunțat că mai multe drumuri din țară au fost blocate din cauza zăpezii. Cu această ocazie, CNAIR îi atenționează pe șoferi să conducă cu prudență în zonele afectate de ninsoare și să nu se pornească la drum dacă mașina nu este echipată corespunzător.

”În Bihor, avem în acest moment o întreagă stațiune închisă din cauza drumurilor înzăpezite. De acolo a nins abundent, vântul în continuare suflă cu putere.
Stratul de zăpadă măsoară 30cm. Vorbim așadar despre zeci, poate sute de turiști care se află în acest moment acolo și care sunt blocați și nu pot pleca în orele următoare din cauza acestor drumuri închise”, a declarat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

De asemenea, CNAIR vine cu un mesaj și pentru autovehiculele grele care trebuie să fie echipate cu lanțuri, deoarece există risc de accidente, dar și de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acțiunea utilajelor de deszăpezire.

”Atenție, șoferi!
Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe sectoare de drum din zonele înalte!
Având în vedere faptul că în zonele înalte au început ninsorile, reamintim faptul că este obligatoriu ca vehiculele care le tranzitează trebuie să fie echipate de iarnă.”, mai precizează CNAIR.

Totodată, CNAIR face un apel la conducătorii auto ca să verifice prognoza meteo și atenționările CNAIR și ale poliției rutiere înainte de a porni la drum. CNAIR anunță că utilajele de deszăpezire ale CNAIR și drumarii sunt mobilizați în teren și acționează în zonele afectate.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---