Social

Incendiu violent la un tren de pe ruta Arad-Oradea. Reacția CFR

schedule 01 sept. 2023, 10:24

Incendiu violent la un tren de pe ruta Arad-Oradea. Reacția CFR
Vlad Ispas / Shutterstock

Un incendiu puternic a izbucnit la un tren de călători care circula pe ruta Arad-Oradea. Călătorii s-au autoevacuat fără a exista victime.

Incendiu la un tren de pe ruta Arad-Oradea

În această dimineaţă, pompierii militari orădeni au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren de călători cu două vagoane, care se deplasa pe ruta Arad-Oradea. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25, la faţa locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autospeciale tip ABROLL, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toţi pasagerii (aproximativ 20), autoevacuându-se în siguranţă, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren”, a transmis, vineri, ISU Bihor.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, au localizat şi au lichidat incendiul în jurul orei 7:20, după care au acționat pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a precizat sursa citată.

În momentul izbucnirii incendiului, trenul se afla între localităţile Livada de Bihor şi Oradea.

Reacția CFR

CFR Călători informează că în această dimineață la intrarea în stația Oradea Vest s-a produs un incendiu la trenul Regio 3111 Arad – Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători și personalul feroviar sunt în siguranță, trenul fiind complet evacuat.
Cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, a transmis CFR într-un comunicat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---