Social

Incendiu violent la o pensiune din satul Tohani, în Prahova. A fost activat Planul Roșu de intervenție

schedule 26 dec. 2023, 08:08

Incendiu violent la o pensiune din satul Tohani, în Prahova. A fost activat Planul Roșu de intervenție
Foto: Captura Observator

Un incendiu violent a izbucnit în urmă cu puțin timp la o pensiune din satul Tohani, județul Prahova. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție. Ar fi mai multe victime. 

UPDATE 09:40: Bilanţ tragic după incendiul devastator de la pensiunea „Ferma Dacilor" din satul Tohani, judeţul Prahova. Un copil şi un adult au murit, iar alte șase persoane care se aflau în pensiune sunt date dispărute. 

Conform unor surse citate de Observator, este vorba despre opt persoane decedate, între care doi copii și șase adulți. Alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la spitalul județean de Urgență Ploiești. 

La fața locului intervin zeci de autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, dar și din partea serviciului de ambulanță județean. A fost activat Planul Roșu de intervenție și nu este exclus să fie nevoie de sprijinul altor forțe din județele învecinate.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă că la acest moment sunt căutate persoanele cazate la etajul clădirii. Potrivit șefului DSU, Raed Arafat, pensiunea arde generalizat. Oficialul a menționat că pensiunea este formată din parter și etaj, având cinci camere la parter și șase la etaj, care erau ocupate. 

„Persoanele care nu se găsesc cu persoanele care au fost la etaj”, a declarat șeful DSU. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---