Horoscop

Horoscop azi, 28 martie 2023

schedule 28 mar. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești foarte spontană

Se pot spune multe despre Berbeci, dar în mod cert nu și faptul că sunt plictisitori. Azi te decontectezi de toate lucrurile mărunte care te-au apăsat sau te-au sâcâit în ultimele câteva zile și îți urmezi inima. Nu e deloc exclus să pleci într-o scurtă călătorie neplanificată.
Vezi video aici »

Taur – Urmează o eliberare

Această zi vine cu răsturnări de situații, dar acest lucru nu înseamnă că te așteaptă surprize neplăcute. Prin urmare, ai putea spune că azi tu ești cel sau cea care a tras lozul câștigător. De altfel, te-ai putea bucura inclusiv de câștiguri financiare neprevăzute care îți vor permite să îți faci planuri de viitor.
Vezi video aici »

Gemeni – Reuniune de familie

E drept că zilele în familie, mai ales atunci când se reunește familia extinsă, pot fi destul de tensionate și de delicate. Cu toate acestea, în această săptămână, oamenii vor fi dispuși să coopereze mai mult cu tine și nu e deloc exclus să primești un ajutor de nădejde de la o rudă de care nu te simți neapărat apropiată.
Vezi video aici »

Rac – Pune-te pe primul loc

Este foarte important că în această perioadă să încerci să te pui pe primul loc, să fii puțin egoistă și să înveți să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru tine. O discuție cu un membru al familiei te va ajuta să înțelegi că trebuie să ai mai multă grija de tine.
Vezi video aici »

Leu – Dozează-ți energia

Ziua de astăzi este cel mai bun moment pentru a discuta despre posibile planuri de viitor alături de familie sau de persoana iubită. Totuși, nu-ți irosi toată energia acum, pentru că se anunță o perioadă încărcată. Învață să îți gestionezi resursele interioare ca să nu ajungi la epuizare.
Vezi video aici »

Fecioară – Ai un pic de răbdare cu tine

Ca să se întâmple ceva nou în viața ta, trebuie să renunți la ceva vechi. Prin urmare, analizează foarte bine care sunt acele obiceiuri care nu îți mai servesc și plantează semințe noi pe care să le cultivi cu răbdare, indiferent că vorbim de profesia sau de relații de suflet.
Vezi video aici »

Balanță – Nu te opri din drum

Astrele sunt de partea ta, iar visurile tale sunt pe cale să se împlinească. Ideile și planurile din ultima perioada vor fi puse în aplicare în scurt timp. Ai încredere în tine și mergi mai departe cu discuțiile demarate cu privire la scopurile tale, în special de pe planul personal.
Vezi video aici »

Scorpion – Concentrează-te la planurile de viitor

Viața sentimentală a fost lăsată de izbeliște, așa că este timpul să te ocupi și de fericirea ta. Spre seară este cea mai buna perioada pentru a comunica deschis și sincer cu partenerul de cuplu cu privire la planurile tale de viitor.
Vezi video aici »

Săgetător – Ai nevoie de timp cu tine

Dedică aceasta zi pentru meditație sau măcare pentru relaxare. Ai trecut printr-o perioadă încărcată și ai nevoie de puțin timp în care să îți faci ordine în gânduri și sentimente. Daca simți nevoia să vorbești cu cineva, nu ezita să o faci, numai că trebuie să te asiguri că persoana în fata căreia iți deschizi sufletul este de încredere.
Vezi video aici »

Capricorn – Primești sprijin și încurajare

Înainte de a-ți lăsa instinctul să decidă pentru tine, analizează toate oportunitățile și asigura-te că știi ce vrei să faci. Partenerul de cuplu îți este alaturi și te susține indiferent de decizia pe care urmează să o iei. Ai încredere că totul va fi bine.
Vezi video aici »

Vărsător – O zi a bucuriilor mici

Nu îți face planuri foarte exacte pentru această zi. E foarte posibil ca în această dimineață să primești o invitație neașteptată din partea unei persoane dragi cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme și ar fi păcat să ratezi această întâlnire. Nu te aștepta la vești mărețe, ci la timp de calitate petrecut alături de cineva drag.
Vezi video aici »

Pești – Se văd roadele muncii tale

Ziua este ideală pentru a te bucura de roadele eforturilor depuse în ultima perioadă. Dacă ai demarat un proiect major în urmă cu mai multă vreme, azi îl poți vedea dus la îndeplinire cu rezultate peste măsura așteptărilor, indiferent că e vorba de o acțiune desfășurată pe plan personal sau cu privire la finanțele tale.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---