Horoscop

Horoscop azi, 23 septembrie 2023

schedule 23 sept. 2023, 04:00

Horoscop azi, 23 septembrie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Îți ajuți o persoană dragă

În prima parte a zilei ești foarte relaxată; ai timp să îți pui în ordine viața personală și să îți faci planuri pentru viitor. După orele prânzului, trebuie să îți amâni sau anulezi planurile deoarece un prieten apropiat are mare nevoie de ajutorul tău cu privire la o problemă; încearcă să îi acorzi atenția necesară.  
Vezi video aici »

Taur - Astăzi ești foarte veselă

Astăzi ai parte de numeroase surprize la locul de muncă. Ai muncit enorm de mult pentru a demonstra superiorilor că ideile tale sunt foarte bune. Spre fericirea ta, astăzi ți se oferă posibilitatea de a dovedi abilitățile de lider. Primești un proiect important, de care va trebui să te ocupi; vei lucra alături de mai mulți colegi, însă tu vei fi în fruntea echipei.  
Vezi video aici »

Gemeni - Rezolvi o problemă sentimentală

Prima parte a zilei este pentru relaxare și odihnă; profiți de această dimineață pentru a dormi mai mult decât de obicei. După orele prânzului ai parte de o discuție serioasă cu partenerul de cuplu. Din fericire, reușești să rezolvi o neînțelegere complicată.  
Vezi video aici »

Rac - Învață să te relaxezi 

Cum următoarea săptămână va fi una destul de aglomerată, îți recomand să profiți de ziua de astăzi pentru a îți încărca bateriile. Nu lua decizii importante și nici nu te ocupă de probleme profesionale deoarece este posibil să o faci în grabă, iar apoi vei regreta aceste schimbări.  
Vezi video aici »

Leu - Acceptă sfaturile primite de la cei dragi

În prima parte a zilei te ocupi de câteva probleme profesionale; ești foarte obosită, însă ești nevoită să te concentrezi asupra sarcinilor importante pe care le ai de rezolvat. Spre seară ai timp să te odihnești și să te bucuri de compania partenerului de cuplu.  
Vezi video aici »

Fecioară - Vrei să rezolvi problemele de cuplu

Ai avut o perioadă dificilă în ceea ce privește viața sentimentală. Acum ești hotărâtă să schimbi ceva cu privire la acest aspect. În cursul acestei zile va trebui să iei o decizie radicală. În cazul în care ești singură, acesta este cel mai bun moment pentru a începe o nouă relație. Spre seară, dacă accepți o invitație în oraș, poți face o cucerire importantă.  
Vezi video aici »

Balanță - Nu te pierde pe drumuri nepotrivite

Este posibil să simți nevoia să ieși din rutină și să îți dorești să experimentezi și altceva pe plan profesional. Este o perioadă bună pentru mici schimbări, însă încearcă să nu te îndepărtezi prea mult de la drumul tău deoarece îți va fi greu să revii la normal. În curând vei primi câteva beneficii financiare, de pe urmă unor proiecte încheiate.  
Vezi video aici »

Scorpion - Faci schimbări foarte bune

Ești foarte fericită de felul în care se aranjează lucrurile pe plan profesional; urmează să mai faci câteva schimbări, care îți vor aduce numeroase beneficii. Ești energică  și determinată să îți vezi visurile împlinite; cu cât obstacolele sunt mai dificile, tu devii și mai hotărâtă. Primești susținere din partea membrilor familiei.  
Vezi video aici »

Săgetător - Primești invitați la care ții cu adevărat

În prima parte a zilei te ocupi de o problemă personală; este posibil să fii nevoită  să faci câteva drumuri prin oraș pentru cumpărături importante. După orele prânzului primești în vizită persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.  
Vezi video aici »

Capricorn - Pregătești o surpriză pentru partenerul de cuplu

În prima parte a zilei primești câteva persoane dragi în vizită. Profiți de timpul petrecut împreună pentru a discuta câteva probleme de familie. După orele prânzului, îți inviți partenerul de cuplu într-o excursie minunată. Va fi foarte încântat de această propunere.  
Vezi video aici »

Vărsător - Ești surprinsă cu o veste frumoasă

Începi weekendul cu schimbări frumoase pe plan profesional. Primești un proiect important și pentru asta este posibil să fii transferată la un alt departament. Vei avea mai multe sarcini și îndatoriri, însă bonusurile vor fi pe măsură muncii depuse. Spre seară, un prieten mai vechi te poate surprinde cu o vizită neașteptată.  
Vezi video aici »

Pești - Probleme în viața de cuplu

Nu scapi de problemele personale nici măcar în weekend; relația cu cei din jurul tău se răcește considerabil, iar partenerul de cuplu pare să fie nemulțumit de modul în care evoluează lucrurile pe plan sentimental. Ai multe de îndurat în această zi.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---