Horoscop

Horoscop azi, 23 martie 2023

schedule 23 mar. 2023, 04:00

Horoscop azi, 23 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Balanta - Ia decizii cu inima

Este momentul sa iei cateva decizii importante cu privire la viitorul tau, insa iti este teama sa nu faci alegerile gresite. Sfaturile celor din jurul tau iti vor fi de folos pana la un anumit nivel; hotararile trebuie sa iti apartina deoarece tu stii cel mai bine ce iti doresti de la viata. Lasa-te condusa de intuitie si totul va fi bine.
Vezi video aici »

Taur - Esti linistita si relaxata astazi

Inca de la primele ore ale diminetii esti cu zambetul pe buze; starea ta de bine ii inspira si pe cei din jurul tau sa fie mai optimisti. Proiectele de care te ocupi merg foarte bine si nu trebuie sa iti faci nicio problema in aceasta privinta. Spre seara, primesti o veste buna. 
Vezi video aici »

Gemeni - Simti nevoia sa iei o pauza

Astazi nu este ziua ta norocoasa. Te vei simti usor agitata la locul de munca din cauza unor discutii trecute cu colegii de birou. Incearca sa iei lucrurile usor, sa lasi timpul sa treaca si sa nu te superi din cauza micilor conflicte/glume care urmeaza sa aiba loc. Acesta este momentul potrivit pentru a termina un proiect important.
Vezi video aici »

Rac - Nu trebuie sa iti schimbi planurile

Nu lasa pe maine ce poti face astazi. Te asteapta o perioada incarcata de proiecte noi, care iti vor aduce bonusuri pe masura. Dupa o discutie cu sefii, programul ti se va schimba considerabil, insa orele peste program vor merita pe deplin la sfarsitul lunii. Este indicat ca astazi sa iti rezolvi toate problemele conflictuale cu partenerii de afaceri intr-un mod cat mai delicat.
Vezi video aici »

Leu - O persoana draga iti da sfaturi importante

Esti atrasa de toate lucrurile complicate si dificile. Exista posibilitatea unei schimbari in viata de cuplu sau pe plan profesional. Este momentul sa incepi a lucre mai mult la viata sociala. O discutie neasteptata cu o persoana importanta din viata ta iti poate lasa multe semne de intrebare referitoare la ceea ce vrei sa faci pe viitor.
Vezi video aici »

Fecioara - Conflictul cu un coleg iti poate ruina ziua

Vei avea parte de o dimineata incarcata, plina de nervi si discutii dure. Iti va fi destul de greu sa iti pastrezi calmul, insa va trebui sa faci un efort suplimentar de vointa. Ramai calma si diplomata si incearca sa ajungi la un consens pentru ca apoi sa va intoarceti linistiti la munca. In caz contrar, ziua este complet compromisa.
Vezi video aici »

Balanta - Surprize neasteptate la locul de munca

Trebuie sa fii pregatita sa faci fata unor schimbari neasteptate la locul de munca. Exista posibilitatea unei mariri de salariu neasteptata datorita unor proiecte si colaborari noi. Daca te adaptezi rapid, nu vei intampina dificultati. Inainte sa iei o decizie, consulta-te cu colegii de munca pentru a te asigura ca munca in echipa va fi agreata de toata lumea.
Vezi video aici »

Scorpion - Faci o alegere neasteptata

Te pregatesti sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce vrei sa faci. Viitorul tau depinde de alegerea pe care urmeaza sa o iei. Este important sa analizezi fiecare lucru in parte si sa te asiguri ca ai pus in balanta toate aspectele importante. Partenerul de cuplu iti va fi alaturi si te va felicita pentru curajul de care ai dat dovada.
Vezi video aici »

Sagetator - Pregateste-te pentru o zi plina de evenimente

Trebuie sa fii pregatita in aceasta dimineata sa faci fata unor schimbari majore la locul de munca. Pregateste-te pentru o avalansa de proiecte in echipa si o zi lunga de sedinte si discutii prelungite. Bucura-te de masa de pranz pentru ca va fi singura pauza de care vei beneficia. Daca nu mai rezisti, cere ajutorul partenerului de cuplu.
Vezi video aici »

Capricorn - Trebuie sa inveti sa faci compromisuri

Vei avea o zi frumoasa si relaxata. Cateva mici surprize la munca, care te vor bucura si iti vor ridica starea de spirit. Mare atentie la discutiile cu partenerul de viata daca nu vrei ca nimeni sa nu fie ranita. Renunta la stilul incapatanat si invata sa asculti si sa faci compromisuri.
Vezi video aici »

Varsator - Ai parte de o zi minunata

Dimineata te gaseste intr-o stare de spirit romantica. Vei observa ca toti strainii iti vor arunca priviri cu coada ochiului pe strada. Vei fi in elementul tau asa ca simte-te liber sa flirtezi si sa te bucuri de toata atentia. Spre seara vei avea ocazia sa te relaxezi in compania celor dragi. Un film de actiune sau o comedie buna te vor ajuta sa inchei ziua in forma maxima.
Vezi video aici »

Pesti - Ai o discutie serioasa cu partenerul de cuplu

Mare atentie la ziua de astazi. Exista posibilitatea ca stresul acumulat in ultima perioada sa te transforme intr-o persoana mofturoasa si antipatica. Invata sa asculti si sa lasi deoparte furia si starea de anxietate. Partenerul de cuplu este intelegator si va da dovada de maturitate. Iti va oferi tot sprijinul moral de care ai nevoie.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---