Politic

Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

schedule 28 mar. 2024, 08:06

Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța
Foto: ADRIAN CUBA / AGERPRES FOTO
PSD Constanța a anunțat candidaturile lui Horia Constantinescu pentru primar și Cătălin Grasa pentru președintele Consiliului Județean.

Partidul Social Democrat (PSD) Constanța a anunțat oficial candidaturile pentru Primăria Constanța și președinția Consiliului Județean. Horia Constantinescu, actualul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), va intra în cursa pentru funcția de primar al municipiului Constanța, în timp ce medicul Cătălin Grasa, fost director al Spitalului Județean Constanța, va candida pentru președinția Consiliului Județean.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către Felix Stroe, președintele PSD Constanța. Horia Constantinescu a declarat că își va prezenta demisia de la conducerea ANPC odată cu începerea campaniei electorale și a subliniat importanța unei campanii centrate pe proiecte concrete, în locul uneia negative. De asemenea, a menționat că PSD va propune o listă solidă de candidați pentru Consiliul Municipal Constanța.

Cătălin Grasa și-a exprimat intenția de a se concentra pe dezvoltarea infrastructurii sanitare în județ, subliniind că experiența sa în gestionarea crizei sanitare îl recomandă pentru această funcție.

În cadrul aceleiași conferințe, fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat revenirea sa în PSD și intenția de a candida la alegerile parlamentare. De asemenea, a fost anunțată trecerea la PSD a deputatei Cristina Rizea, care va candida pentru funcția de primar al comunei Valu lui Traian.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---