Social

Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Sunt un candidat valabil!”

schedule 31 ian. 2024, 08:54

Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Sunt un candidat valabil!”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Gabriela Firea a anunțat că este un candidat valabil pentru funcția de primar al Bucureștiului.

Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Generală

Gabriela Firea a vorbit despre disponibilitatea sa de a candida pentru funcția de Primar General și a menționat despre loialitatea sa față de PSD.

"Eu pot să spun că dacă sunt pregătită să intru într-o cursă, mi-am făcut o analiză serioasă și cred că sunt un candidat valabil pentru București și înseamnă că nici în sondajele care mă privesc nu stau rău. Acest echivoc nu cred că-i ajută pe bucureșteni, dar cred că va trece această situație", a spus Gabriela Firea. 

Firea a respins acuzațiile care au fost lansate de actualul primar, Nicușor Dan, cu privire la presupusele datorii istorice ale Bucureștiului, în care a spus că Firea ar folosi "un mod de a face politică și administrație nedemn".

Firea însă afirmă că toate licitațiile din timpul mandatului său au fost verificate minuțios și că, dacă ar fi existat nereguli, acestea ar fi fost făcute publice.

"Alegerile au fost pierdute din start, pentru că am fost o echipă si era normal să mergem așa, prin faptul că cel mai mare bazin electoral al nostru, din sectorul 3, a mers în altă parte. Am simțit că au fost anumiți politicieni care s-au bucurat de momentul greu prin care am trecut.
Nu au realizat că dacă mie mi se întâmplă așa, și lor li se poate întâmpla să fie îndepărtați pe nedrept din funcție. Este păcat pentru democrația noastră, ar trebui să fie o luptă de idei, nu de execuții", a mai precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat că dacă partidul o va desemnat candidatura PSD pentru Primăria Generală, va accepta această nouă provocare.

"Dacă sunt eu intru cu toată puterea de munca să lupt pentru toți bucureștenii. Dacă nu sunt eu candidatul îl voi susține în totalitate. Sunt un om de echipă, sun un om loial, sunt un bun coleg și un prieten devotat atunci când intru într-o prietenie cu cineva, pana la capăt, și nu am trădat pe nimeni până acum", a spus Gabriela Firea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---