Social

Eleva din Oradea care și-a înjunghiat pedagogul, reținută pentru tentativă de omor. Incidentul s-a petrecut chiar în biroul directoarei școlii, de față cu diriginta și mama

schedule 28 nov. 2023, 12:50

Eleva din Oradea care și-a înjunghiat pedagogul, reținută pentru tentativă de omor. Incidentul s-a petrecut chiar în biroul directoarei școlii, de față cu diriginta și mama
Foto: Captura video Stirile PRO TV

Eleva de 16 ani care luni l-a înjunghiat pe un pedagog în spate cu un cuțit cu lamă mare destinat în special tăierii porcilor, a fost reținută pentru tentativă de omor. Incidentul s-a petrecut după ce profesorul a reclamat-o, după ce a găsit-o cu un băiat în internatul liceului „Traian Vuia” din Oradea la care învăța. 

Elena în vârstă de 16 ani a înjunghiat un pedagog, luni dimineață, pe motiv că acesta a chemat-o cu părinții la școală, după ce a găsit-o cu un băiat în baia căminului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus marți punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o inculpată de 16 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Luni, în timp ce afla în biroul directorului din cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, eleva de clasa a X-a, pe fondul unor discuții contradictorii legate de anumite conduite petrecute în internatul colegiului în care minora era cazată, a scos un cuțit de 34 de centimetri, pe care îl avea în mâneca hainei, și l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, lovindu-l în spate. 

În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital și suspusă unei intervenții chirurgicale, iar potrivit constatărilor preliminare medico-legale, leziunile suferite necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei. Totul s-a întâmplat în biroul directoarei, de față cu diriginta și mama ei. Pedagogul e la terapie intensivă. 

„De precizat că în momentul agresiunii, în biroul directorului se aflau mai multe persoane, respectiv directorul instituţiei de învăţământ, directorului adjunct, diriginta clasei din care minora face parte, precum şi mama minorei”, notează procurorii.

Inculpata a fost reținută pe o durată de 24 de ore, iar marți urmează ca procurorul de caz să formuleze propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---