Social

Caz revoltător într-o școală din Dolj: elev de clasa a 7-a, bătut și umilit la ore de directoarea instituției. Un alt copil a înregistrat momentul

schedule 06 dec. 2023, 11:11

Caz revoltător într-o școală din Dolj: elev de clasa a 7-a, bătut și umilit la ore de directoarea instituției. Un alt copil a înregistrat momentul
Foto: Captura video

Directoarea unei școli din Dolj a fost înregistrată de un copil în timp ce bătea și umilea un elevii. Incidentul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar din Dolj. 

Elev de clasa a 7-a, bătut şi umilit la ore de directoarea unei şcoli din Dolj

„Şi pe tine, și pe prostul ăsta, şi pe ăsta venit de la dracu să îl ia de unde a venit”, profesoară. 

Copiii s-au plâns, în mai multe rânduri, acasă, părinților, că profesoara de engleză, care este și directoarea școlii, îi agresează, țipă la ei și îi jignește. Un elev a înregistrat cu telefonul mobil un astfel de episod. 

La ora de engleză, un copil de clasa a șaptea a fost pălmuit de profesoară în fața clasei. Un alt băiat ar fi fost ținut, spun părinții, timp de o săptămână, în ultima bancă și fără scaun la orele de engleză, ca pedeapsă pentru ceva nepotrivit ce făcuse. 

O altă elevă ar fi fost trasă de păr și lovită și nu ar mai fi vrut să vină la școală. Tot la ore, la același dascăl. Unii părinți și-au transferat deja copiii de la această instituție. Profesoara s-a apărat în fața acuzațiilor. A negat că ar fi lovit elevii. Inspectorii școlari au demarat o anchetă. 

Ei vor sta de vorbă cu profesoara implicată în scandal, cu părinții și ceilalți profesori de la școală ca să stabilească exact ce s-a întâmplat. Inspectoratul Școlar anunță și măsuri pe linia disciplinară, care pot merge până la desfacerea contractului de muncă. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---