Locale Politic

Decizia privind candidatul la Primăria Capitalei va fi luată după sondaje, indică posibilitatea unui candidat comun

schedule 01 mar. 2024, 08:27

Decizia privind candidatul la Primăria Capitalei va fi luată după sondaje, indică posibilitatea unui candidat comun
Alexandru Nika/Shutterstock
Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei va fi ales pe baza sondajelor, a anunțat președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliției PSD-PNL va fi ales în funcție de rezultatele sondajelor realizate de cele două partide, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă. Într-o recentă conferință de presă, liderul liberal a menționat că se ia în considerare varianta unui candidat comun, care să beneficieze de susținerea ambelor partide, pentru a crește șansele de succes în competiția pentru primăria Bucureștiului.

În contextul pregătirilor pentru alegerile locale, Ciucă a subliniat că discuțiile privind nominalizarea candidatului vor avea loc doar după finalizarea și analizarea sondajelor de opinie. Decizia va depinde de nivelul de încredere exprimat de cetățeni față de potențialii candidați.

Pe lângă subiectul Primăriei Capitalei, președintele PNL a menționat că modul de desemnare a candidatului pentru funcția de președinte al României nu a fost încă stabilit, subliniind că aceasta este „o altă poveste” care necesită o analiză separată.

În timp ce subiectele legate de alegeri ocupă o parte din agenda politică, Ciucă a reamintit importanța guvernării țării, afirmând că următoarea ședință a coaliției va aborda teme legate de actul guvernamental. El a participat de asemenea la evenimente de lansare a candidaților PNL pentru funcții locale în municipiile Piatra-Neamț și Roman, precum și pentru președinția Consiliului Județean Neamț.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---