Horoscop

Cele 5 lecții ale Universului pentru toate zodiile în noiembrie. Avem șansa de a reflecta asupra progresului nostru

schedule 01 nov. 2023, 10:48

Cele 5 lecții ale Universului pentru toate zodiile în noiembrie. Avem șansa de a reflecta asupra progresului nostru
Foto: Shutterstock

Lecțiile, provocările și creșterea avută de-a lungul întregului an ne-au pregătit pentru acest moment. Acum avem șansa de a reflecta asupra progresului nostru, de a ne ajusta cursul în cazul în care este necesar și de a profita din plin de timpul rămas în acest an. 

Noiembrie, luna cu numărul 11 din acest an și ultima lună de toamnă, ne invită să accesăm un nou simț al scopului adânc înrădăcinat în autenticitate și conștientizare de sine. Oricât de greu ar fi, trebuie să renunțăm la măști și să ascultăm chemarea sufletului nostru. Suntem atrași de lucruri care rezonează cu dorințele și valorile noastre de bază.

Aruncăm cu adevărat bagajele vechi, eliberând de tot ce este greu pentru inimă, de tot ceea ce nu ne mai servește, de tot ce nu ne permite să creștem și să evoluăm. Acest act de putere permite energiei cosmice să curgă prin noi, să ne elibereze de greutatea regretelor din trecut și a îndoielii de sine. Facem loc creșterii atât în interiorul nostru, cât și în viața noastră.

Noiembrie este cea de-a 11-a lună a acestui an. Penultima lună de toamnă, penultima lună din an. Cu toate acestea, numerologia colectivă din noiembrie 2023 poartă cifra 9, o cifră cunoscută pentru vibrațiile puternice, echilibru și perfecțiune.

Energia lui 9 este strâns legată de karma, iubire universală, iluminare, trezire spirituală, finalizarea unui ciclu și începerea următorului.

Noiembrie ne scoate din ceața retrogradă a lui Saturn, oferindu-ne claritate și impuls. Odată cu întoarcerea lui Venus acasă în Balanță, semnul zodiacal al echilibrului și armoniei, relațiile și valorile noastre capătă un sentiment reînnoit de liniște și pace.

La mijlocul lunii ne trezim stabilind intenții puternice sub o Lună Nouă incredibilă ce servește că un catalizator puternic pentru reînnoirea sufletului.

De asemenea, tot la mijlocul lunii, trecerea Soarelui din apele pasionale ale Scorpionului în tărâmurile aventuroase ale Săgetătorului semnalează o schimbare majoră pentru noi toți. Intensitatea Scorpionului face loc curiozității și entuziasmului Săgetătorului. Această schimbare ne inspiră să explorăm noi orizonturi atât în exterior, cât și în interiorul nostru. Este momentul potrivit să ne extindem orizonturile, să îmbrățișăm necunoscutul și spontaneitatea și să ne lăsăm inimile să se înalțe.

Fiind penultima lună nu doar a anului, ci și a toamnei, noiembrie ne oferă o oportunitate incredibilă de a schimba jocul.

Lecțiile, provocările și creșterea avută de-a lungul întregului an ne-au pregătit pentru acest moment. Acum avem șansa de a reflecta asupra progresului nostru, de a ne ajusta cursul în cazul în care este necesar și de a profita din plin de timpul rămas în acest an.

Cele 7 lecții ale Universului pentru toate zodiile în noiembrie 2023

1. Renunțăm la tot ce face parte din trecut

Universul ne încurajează să ne eliberăm de rutinele și obiceiurile stagnante ce nu ne mai servesc și nu ne permit să creștem. Avem ocazia să o luăm de la capăt, de ce să nu profităm de acest cadou primit de la Univers?

2. Înțelegem mai bine cum funcționează karma

Suntem îndemnați să ne dăm seama cum funcționează karma în viața noastră (legea cauzei și a efectului). Acum ni se oferă posibilitatea și timpul necesar pentru a reflecta asupra acțiunilor și consecințelor acestora și să căutăm să ne aliniem viața cu energia pozitivă a Universului.

3. Ne curățăm de amintirile dureroase și de emoțiile negative

Luna această Universul ne oferă oportunitate majoră pentru a ne elibera de toate emoțiile negative adunate în ultima perioadă. Și asta nu este tot - avem ocazia să scăpăm și de dependență emoțională de unii oameni.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---