Pescobar a dat cărțile pe față. Când va redeschide restaurantul din Herăstrău și cum își va extinde afacerea: „Nu mai este un secret”
Pescobar a oferit recent un interviu în care a spus când va redeschide restaurantul din Herăstrau și cum își va extinde afacerea, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea temporară a afacerii sale.
Când va redeschide Pescobar restaurantul din Herăstrău
Inspectorii ANPC au făcut, zilele trecute, mai multe controale în restaurantele pe care le deține Pescobar atât în București, cât și în afara orașului, moment în care toate au fost închise. Aceștia au găsit câteva nereguli pe care nu le-au putut trece cu vederea și care au dus la suspendarea temporară a activității.
Ei bine, deși a fost criticat de multă lume de-a lungul timpului, sunt și persoane care au fost curioase să afle când anume vor putea servi masa în restaurantul pe care afaceristul îl deține în zona de nord a Capitalei, motiv pentru care a dat câteva declarații în acest sens. Paul Nicolau a estimat că va ma dura în jur de o săptămână până când problemele pe care le au vor fi rezolvate și chiar a promis că vor face mai mult decât li s-au cerut.
Citește și:
> Pescobar și șeful ANPC s-au împăcat
> Pescobar a dat de greu, după ce i s-au închis restaurantele. Și-a scos la vânzare mașina
> Pescobar a plecat pe Muntele Athos, după ce i s-au închis restaurentele
"Preconizăm noi că într-o săptămână e gata și îi vom da drumul. Se rezolvă problemele și se redeschide. Remediem tot ce ni s-a cerut, chiar facem mai mult decât ni s-a cerut și vom redeschide", a declarat Pescobar, pentru wowbiz.ro.
De asemenea, el a vorbit și despre planurile sale de viitor și de modul în care vrea să își extindă afacerea. Și-a propus să deschisă și o piață de pește în București și să facă ”Pescobar Sushi and More”, după ce se pare că în trecut a mai încercat, doar că lucrurile nu au funcționat deloc cum și-a dorit el, vinovată fiind locația spre care s-a îndreptat. Rămâne de văzut dacă de data aceasta își va putea duce planurile la bun sfârșit, dar cert este că muncește în această direcție și speră să aibă succes.
Citește și:
> Pescobar primește lovitură după lovitură. Restaurantul din Timișoara i-a fost și el închis
> Pescobar, decizie neașteptată după ce i-a luat foc restaurantul din Snagov
> Pescobar, urmărit de ghinion. Autoritățile i-au închis și restaurantul din Cluj
"Mereu mi-am exprimat planurile. O să fac Pescobar Sushi and More, nu mai este un secret! Lucrările sunt în derulare și în maxim o lună estimez că dau drumul", a mai zis el.
Diana Oprișan
Redactor
Am studiat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA. Am o experiență în domeniu de peste patru ani și am lucrat pentru publicații precum ZU TV și Spynews.ro, unde am scris în mare parte parte știri din domenii precum showbiz, social, dar și lifestyle. De asemenea, m-am ocupat și de administrarea paginilor de Facebook ale mai multor branduri.