Patru persoane decedate în atacul armat din California; suspecții încă în libertate

04 mar. 2024, 11:24
Matt Gush/Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Patru morți și răniți în atac armat la o petrecere în King City, California; poliția caută suspecții.

Patru persoane și-au pierdut viața și mai mulți au fost răniți în urma unui atac armat care a avut loc în King City, California. Conform declarațiilor autorităților, incidentul s-a produs duminică seara, în timpul unei petreceri organizate în curtea unei locuințe.

Trei bărbați au fost găsiți decedați la locul faptei, în timp ce o femeie a decedat ulterior în urma rănilor suferite, la un spital local. Alți trei bărbați răniți prin împușcare au fost transportați la Spitalul Salinas pentru a primi îngrijiri medicale necesare.

Conform raportului poliției, trei bărbați neidentificați, purtând măști, au coborât dintr-un vehicul și au deschis focul asupra persoanelor aflate în curtea locuinței, după care au fugit de la locul incidentului. Autoritățile au lansat o anchetă pentru a-i identifica și captura pe suspecți, care, la momentul actual, sunt încă în libertate.

Departamentul de Poliție din King City a cerut oricui deține informații legate de acest incident să se apropie de autorități pentru a ajuta la rezolvarea cazului. Comunitatea locală este în stare de șoc, iar ancheta este în plină desfășurare.



Citeste si