Horoscop

Horoscop azi, 17 martie 2023

schedule 17 mar. 2023, 04:03

Youtube 9news
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Vei zbura către o nouă direcție

Timpul potrivit ți-l creezi chiar tu, iar acum ești mai încrezător ca oricând în forțele proprii. Ești dispus să faci orice sacrificiu pentru a ajunge acolo unde îți dorești, inclusiv să renunți la oamenii care nu sunt capabili să te susțină, așa cum ai avea tu nevoie.
Vezi video aici »

Taur – Nu lua decizii radicale!

Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii radicale în această perioadă. Te poți înșela destul de ușor cu privire la o situație care îți dă bătăi de cap. Liniștește-ți mintea și sufletul și vei vedea că tot în jurul tău se va aranja.
Vezi video aici »

Gemeni – Discuții în contradictoriu

Evită pe cât posibil discuțiile în contradictoriu. Este posibil să ai parte de momente tensionate alături de cineva de la serviciu, însă impulsivitatea ta nu te va ajuta în această situație. Cel mai bine ar fi să găsești o cale de mijloc, fără a fi nevoit să renunți la principiile tale.
Vezi video aici »

Rac – Ești pe drumul cel bun

Astrele te asigură că ești pe drumul cel bun, indiferent de câte obstacole apar. Acestea sunt în calea ta doar pentru a te face să fii și mai hotărât în ceea ce privește drumul pe care trebuie să mergi. Încrederea în tine te va ajuta să privești tot înainte!
Vezi video aici »

Leu – Rămâi prezent

Este posibil să te simți puțin distant de toate problemele din jurul tău. Astrele te sfătuiesc să rămâi prezent în viața ta. Oamenii importanți din jurul tău vor avea nevoie de tine și de sfaturile tale. Nu rămâne indiferent, pentru că este posibil să frângi inimi.
Vezi video aici »

Fecioară – Așteptări mult prea mari

Ai așteptări mult prea mari de la persoanele din jurul tău. Este posibil să rămâi dezamăgit în urma unei interacțiuni, însă acest lucru te va învăța lecții valoroase despre tine. Ești în punctul în care trebuie să îți faci ordine în viață, așa că astrele te sfătuiesc să îți calculezi bine fiecare pas.
Vezi video aici »

Balanță – Vei vedea adevărata față a oamenilor din jurul tău

Vei vedea adevărata față a oamenilor din jurul tău, iar acest lucru te va ajuta să înțelegi mai bine tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Îți vei da seama ce a stat în spatele acțiunilor celor dragi și le vei recunoaște meritele.
Vezi video aici »

Scorpion – Pune-te pe primul loc

Astrele te sfătuiesc să te pui pe primul loc și să nu le mai oferi putere celor din jurul tău. Este o perioadă bună pentru a face anumite schimbări și a schimba direcții de drum. Alege cu înțelepciune oamenii pe care vrei să îi ai alături pe mai departe!
Vezi video aici »

Săgetător – Totul pentru cineva drag

Este posibil să îți îndrepți toată energia și iubirea în direcția cuiva drag. Orice s-ar întâmpla acum, ascultă-ți instinctul, însă nu uita și de tine. Ai încredere că tot ceea ce ai construit este pentru binele tău suprem. Evenimentele prin care ai trecut te-au învățat lecții valoroase.
Vezi video aici »

Capricorn – Urmează sfatul cuiva drag

Astrele te sfătuiesc să urmezi sfatul cuiva apropiat, pentru că vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Ai nevoie de puțină îndrumare, iar tu te poți lăsa în voia celor din jur, dacă ai încredere completă că visele tale sunt în siguranță în mâinile lor.
Vezi video aici »

Vărsător – Tot ce ți-ai dorit se va îndeplini

Tot ce ți-ai dorit vreodată se va îndeplini acum, mai ales că ești în punctul de a face noi descoperiri. Vei învăța lecții interesante acum și îți vei putea pune în practică toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în ultima perioadă.
Vezi video aici »

Pești – Crede în tine!

Chiar dacă te afli într-o situație delicată, adu-ți aminte că tu știi cel mai bine ce se află în sufletul tău! Crede în tine și în puterea ta de a schimba lucrurile. Poți să faci orice în dorești, iar astrele sunt alături de tine!
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 6 voturi
Nu: 17 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

23 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00260
USD
USD: 4.6818 RON
-0.01540
GBP
GBP: 5.8284 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2591 RON
0.00400
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00140
CHF
CHF: 5.1289 RON
-0.01950
Convertor valutar

Rezultat: ---