Showbiz

Soarele va intra în zodia Rac. Ce înseamnă și cum ne afectează

schedule 13 iun. 2023, 09:27

Soarele va intra în zodia Rac. Ce înseamnă și cum ne afectează
Foto: Shutterstock

Pe 21 iunie Soarele iese din Gemeni și se mută în zodia Rac, unde va rămâne până pe 22 iulie. Asta înseamnă că avem peste o lună la dispoziție să profităm de energia intuitivă, creativă și plină de compasiune a acestui semn incredibil.

Ce înseamnă când Soarele este în Rac?

Racul este un semn de apă (alături de Scorpion și Pești) și este profund conectat la emoții, intuiție și creativitate. Semnele de apă tind să se miște puțîn mai încet decât restul semnelor, mergând cu fluxul Universului și fără să grăbească lucrurile.

Simbolul Racului este un crab și reprezintă un motiv de protecție - și nu pentru sine, ci pentru cei apropiați acestui semn. Carapacea reprezintă, de fapt, protecția pe care Racul simte că trebuie să și-o ofere, un loc de retragere atunci când totul este mult prea mult și simte că sufletul lui nu mai poate face față sentimentelor și emoțiile.

Fiind un semn cardinal, Racul este un lider incredibil care își găsește succesul bazându-se pe intuiția sa. Semnele cardinale sunt cunoscute pentru energia lor iesita din comun, capacitatea de a interacționa frumos cu toți oamenii și dorința de a lupta pentru ceea ce își doresc.

Detalii importante despre zodia Rac

Trăsătură definitorie: sensibilitate

Cuvinte cheie: prietenie, iubire, ambiție, imaginație, muncă, familie

Calități: personalitate puternică, familist, vorbăreț

Putere ascunsă: puterea de a presimți anumite evenimente

Piatră norocoasă: smarald

Mantra de care fiecare suflet are nevoie cât Soarele este în Rac: Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Sezonul Racului: Temele pe care trebuie să le avem în considerare

Racul ar putea fi responsabil pentru acele povești incredibile de iubire care încep să se adâncească și să înflorească în această perioadă a anului deoarece sentimentele noastre curg ca un rău și sunt fără pic de filtru. Pe scurt, suntem ceea ce simțim în această perioadă.

Nu are rost să încercăm să ne deconectăm de la emoțiile noastre acum pentru că nu vom face nimic altceva decât să ne amânăm propriul destin. Ne vom bucura din plin de această perioadă doar dacă vom fi sinceri cu privire la ceea ce simțim în interiorul nostru.

Universul ne oferă ocazia să ne conectăm la intuiția noastră astfel încât să luăm deciziile pe care noi le considerăm potrivite pentru noi. Suntem liniștiți și reușim să privim lucrurile din toate unghiurile astfel încât să avem o perspectiva bună și clară asupra situațiilor în care ne aflăm.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9745 RON
0.00010
USD
USD: 4.5878 RON
-0.01220
GBP
GBP: 5.8379 RON
-0.01760
HUF
HUF: 1.2865 RON
0.00400
BGN
BGN: 2.5434 RON
CHF
CHF: 5.0225 RON
0.01020
Convertor valutar

Rezultat: ---