Speciale

Retrospectiva zilei 23 aprilie 2023

schedule 24 apr. 2023, 01:06

Retrospectiva zilei 23 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 23 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața momentan. Ce le-a răspuns fanilor care îi pun întrebări în acest sens: „Incetați”

Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața, cel puțin nu în momentul de față, iar unora nu li se pare deloc normal lucrul acesta și i-au adresat tot felul de întrebări. Soția lui Nosfe a oferit chiar și un răspuns. Iată ce a transmis.
Citeste tot articolul »

2. Ileana Sterp a născut. Ce mesaje i-au transmis frații ei: „Încă un prinț”

Ileana Sterp a devenit mamă pentru a doua oară și deja a postat primele imagini de pe patul de spital, acopeperind fața micuțului. Geta și Culiță Sterp i-au transmis și ei câte un mesaj proaspetei mămici.
Citeste tot articolul »

3. Oana Roman l-a desființat pe Cezar Ionașcu: „În ce secol trăim? Ferească Dumnezeu”

Oana Roman, sinceră din fire cu toate persoanele care o urmăresc, a transmis un mesaj dur despre Cezar Ionașcu. I se pare ireal faptul că, în lumea în care trăim, încă există persoane care au o asemenea gândire. Ce a transmis fiica lui Petre Roman.

Citeste tot articolul »

4. Ștefania vrea să dea lovitura în afaceri. Ce planuri are iubita lui Speak: „Cred că mai am nevoie de ceva experiență”

Partenera de viață a lui Speak, Ștefania, vrea să dea lovitura în afaceri în adevăratul sens al cuvântului și deja face pași mari în direcția aceea. De asemenea, a dat și câteva declarații despre planurile de viitor pe care le are fiind conștientă că mai are nevoie de experiență pentru a-și duce ideile la bun sfârșit.
Citeste tot articolul »

5. What's Up, detalii despre viața privată. Este sau intr-o relație: „Nu am fost niciodată destul de matur”

What's Up a oferit un scurt interviu, unde printre altele și despre viața privată. Artistul le-a dezvăluit fanilor curioși dacă este sau nu într-o relație. Ce a mai povestit cântărețul!

Citeste tot articolul »

6. Dorul de mama sa o distruge pe Andreea Bănică: „Astăzi sunt un pic tristă”

Andreea Bănică îi duce dorul mamei sale, care a lipsit din cele mai frumoase etape din viața ei, pentru că și-a pierdut viața mult prea devreme. Blondina a transmis un mesaj foarte, foarte emoționant pe marginea acestui subiect sensibil. Iată ce a postat.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---