Speciale

Retrospectiva zilei 20 aprilie 2023

schedule 21 apr. 2023, 01:09

Retrospectiva zilei 20 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 20 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Dinu Maxer, despre divorțul de Deea. Cum au fost copiii afectați de decizia lor: „Nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta”

Dinu Maxer a vorbit despre divorțul de Deea, după ce s-a speculat că motivul separării ar fi fost faptul că ea ar fi avut o relație cu medicul său estetician. De asemenea, a vorbit și despre felul în care copiii lor au fost afectați de certurile dintre ei.
Citeste tot articolul »

2. In ce relații au rămas Deea și Dinu Maxer după divorț: „Noi reușisem să facem din orice lucru o dispută”

Dinu Maxer și-a deschis inima în fața Corneliei Ionescu și a vorbit despre separarea de Deea, despre modul în care au fost afectați copiii de decizia pe care au luat-o, dar și despre relația în care au rămas după divorț.
Citeste tot articolul »

3. Ucraina recunoaște că rușii avansează în Bahmut: aplică tacticile dure din Siria. SUA, un nou pachet de ajutor militar

Ucrainenii efectuează deja acțiuni incluse în contraofensiva menită să elibereze noi teritorii ocupate de Rusia, a transmis ministrul adjunct al Apărării de la Kiev. Declarația sa coincide cu aprobarea unui nou pachet de ajutor militar din partea SUA. 



Citeste tot articolul »

4. Sorina, detalii din spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil!”. Ce a învățat de la cei trei jurați: „Alex Abagiu mi-a recomandat...”

Sorina, una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”, a oferit un interviu despre concurs, în care a dat detalii din spatele camerelor de filmat, dar în care a menționat și care au fost principalele lucruri pe care le-a avut de învățat de la cei trei jurați. Iată ce a mai povestit.
Citeste tot articolul »

5. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Fructele și legumele de import ar putea să se scumpească, pe fondul secetei din Europa. Culturile din Spania, Portugalia și nordul Italiei sunt distruse pentru al doilea an consecutiv. Cerealele, roșiile și măslinele sunt cele mai afectate. 

Citeste tot articolul »

6. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, împreună la Chefi la cuțite. Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Astăzi gătim slană picurată”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost prezenți împreună, în cea mai recentă ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a avut o reacție care le-a adus zâmbetul pe buze celor din fața micilor ecrane. Iată cum au decurs lucrurile.
Citeste tot articolul »

7. Consumul de gaze al UE, redus cu 17,7% în ultimele 6 luni. Ce țări nu au respectat obiectivele voluntare de economisire

Consumul de gaze al Uniunii Europene (UE) a fost redus cu 17,7% în ultimele 6 luni. Unele țări nu au respectat obiectivele voluntare de economisire. Iată care sunt acestea. 
Citeste tot articolul »

8. Anamaria Prodan, primele declarații despre Flavius Nedelea. Ce a spus despre noul ei iubit

Anamaria Prodan iubește din nou și este foarte, foarte fericită. Până acum, impresara a refuzat să vorbească despre noul ei partener de viață, dar recent a considerat că a venit vremea să o facă. Iată ce a zis!

Citeste tot articolul »

9. Toți rușii din fruntea Petrotel Lukoil Ploiești, demiși. Conducerea a fost preluată de un român și un ucrainean

Consiliul de Supraveghere al rafinăriei ploieştene Petrotel Lukoil, controlată de gigantul petrolier rus omonim, i-au demis pe rușii de la conducere. Șefia a fost preluată de un român și un ucrainean, fost lider al unei rafinării bombardate de armata moscovită. 
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---