Speciale

Retrospectiva zilei 06 iulie 2023

schedule 07 iul. 2023, 01:11

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 06 iulie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Podul de la Brăila se inaugurează astăzi. Cel mai lung pod suspendat din România a costat 363 de milioane de euro

Podul suspendat de la Brăila urmează să fie inaugurat joi, 6 iulie 2023. Acesta este cel mai scump obiectiv de infrastructură care a fost construit în România în ultimii 30 de ani. Circulația va fi deschisă începând de azi, de la ora 13.00. La eveniment va participa și președintele Klaus Iohannis.
Citeste tot articolul »

2. Federaţia „Solidaritatea Sanitară” pichetează din nou spitalele din ţară. Angajații din Sănătate sunt în continuare nemulțumiți

Federaţia „Solidaritatea Sanitară” a anunţat că joi, 6 iulie 2023, angajații din Sănătate vor picheta din nou sediile unităților sanitare. Aceștia susțin că sunt nemulțumiți de indiferenţa Guvernului cu privire la revendicări angajaţilor din sănătate.

Citeste tot articolul »

3. CNAS: Medicii pot acorda în continuare consultaţii medicale şi reţete electronice la distanţă

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat că medicii de familie, dar și medicii de specialitate pot consulta pacienții la distanță pentru bolile cu potenţial endemo-epidemic care necesită izolare, dar și pentru afecţiunile cronice. De asemenea, medicii pot elibera și rețete electronice.
Citeste tot articolul »

4. Marcel Ciolacu, la inaugurarea podului de la Brăila: „Va crește considerabil numărul turiștilor ce pot ajunge în Delta Dunării”

Premierul Marcel Ciolacu a participat la inaugurarea podului suspendat de la Brăila. Acesta este considerat cel mai lung pod suspendat din România.
Citeste tot articolul »

5. Zelenski se află într-o vizită în Bulgaria înainte de summitul NATO de la Vilnius

Preşedintele din Ucraina, Volodimir Zelenski efectuează o vizită oficială, joi, în Bulgaria. Liderul de la Kiev se va întâlni cu premierul bulgar Nikolai Denkov. Zelenski va purta discuții cu oficialii bulgari înainte de summitul NATO care va avea loc la Vilnius.

Citeste tot articolul »

6. Trenul Mocănița își reia cursele turistice. Cât costă și care este traseul excursiei de prin Maramureș

Vestitul tren de mică viteză „Mocănița” își reia cursele turistice în acest sezon estival. Trenul va circula pe o rută mai scurtă între Câmpeni și Abrud. Excursiile turistice sunt organizate de Georg Hocevar, un cetățean de origine austriacă care este pasionat de acest domeniu.
Citeste tot articolul »

7. Horoscop: Zodii care trec prin mari dezamăgiri înainte de a-și găsi adevărata dragoste

Fiecare dintre noi aproape că trecem prin dezamăgiri în dragoste, rari sunt cei care găsesc sufletul pereche de prima dată. Însă, în timp ce alții trec mai ușor peste, pentru unii nativi, aceste dezamăgiri vin ca adevărate lovituri în viață, având un imens impact asupra vieții lor și fiind devastatoare din punct de vedere emoțional.

Dacă unele zodii se ridică mai repede după o dezamăgire în dragoste, ei bine sunt unii nativi pentru care, a se reface după o despărțire înseamnă să treacă printr-o adevărată renovare a propriei vieți.

Vă invităm să descoperiți care sunt acele zodii care suferă mult în dragoste, ca mai apoi să găsească adevărata fericire.
Citeste tot articolul »

8. HOROSCOP SPIRITUAL: MANTRA ZODIEI TALE PENTRU LUNA IULIE 2023

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna iulie a acestui an.

Am intrat deja în a șaptea lună a anului 2023 și Universul ne spune să ne pregătim de o perioadă interesantă, cu câteva săptămâni intense din punct de vedere emoțional. Toate evenimentele din iulie vin cu schimbări frumoase și neașteptate pe plan personal îndemnându-ne, în același timp, să ieșim mai mult din zona de confort și să trăim după cum ne dictează sufletul. Timpul nu ne așteaptă, așa că trebuie să ne luăm inima în dinți și să ne bucurăm de viață.

Citeste tot articolul »

9. CUM SĂ GĂSEȘTI PARFUMUL PERFECT PENTRU PERSONALITATEA ȘI STILUL TĂU

Să găsești parfumul perfect, care reflectă stilul și personalitatea ta unice, este un lucru care poate fi dificil. Și asta pentru că un parfum semnătură nu trebuie doar să aibă un anumit miros, ci să reprezinte olfactiv personalitatea ta. În articolul de mai jos vei descoperi ce înseamnă exact un parfum semnătură, precum și sfaturi practice care să te ajute să găsești un produs care să rezoneze cu personalitatea ta.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---