Externe

Prințesa Kate anunță participarea la Trooping the Colour în timp ce continuă lupta cu cancerul

schedule 17 iun. 2024, 14:28

Prințesa Kate anunță participarea la Trooping the Colour în timp ce continuă lupta cu cancerul
Foto: Shutterstock
Prințesa Kate va participa la Trooping the Colour, prima apariție după diagnosticul de cancer, împărtășind progrese în tratament.

Prințesa de Wales, Kate, a confirmat că va participa la evenimentul Trooping the Colour sâmbătă, marcând astfel prima ei apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer. Într-un mesaj personal pe rețelele sociale, prințesa a împărtășit că face "progrese bune" în tratamentul său, care este încă în curs și va mai continua câteva luni.

Kate a vorbit despre provocările chimioterapiei, menționând că există "zile bune și zile proaste" și că învață să aibă răbdare și să asculte de corpul său în timpul procesului de vindecare. Mesajul prințesei a fost însoțit de o nouă fotografie realizată de Matt Porteous, în care apare în apropierea casei sale din Windsor.

Trooping the Colour este o paradă anuală care celebrează ziua de naștere oficială a monarhului britanic. Prințesa Kate va fi prezentă în parada trăsurilor alături de copiii săi și va saluta mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Regele Charles al III-lea a exprimat încântarea că prințesa poate lua parte la evenimentele de sâmbătă.

Prințesa Kate a dezvăluit diagnosticul său de cancer în luna martie, la scurt timp după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră în ianuarie. Anunțul a urmat la o lună după ce regele Charles al III-lea a anunțat și el că a fost diagnosticat cu cancer.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9704 RON
0.00250
USD
USD: 4.585 RON
-0.01010
GBP
GBP: 5.9171 RON
-0.00890
HUF
HUF: 1.2685 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5413 RON
0.00130
CHF
CHF: 5.1659 RON
-0.03020
Convertor valutar

Rezultat: ---