Știri externe

Prim-ministrul israelian: „Țara se pregătește pentru o invazie terestră! Vom cere întregul preț de la acești teroriști”

schedule 26 oct. 2023, 09:10

Prim-ministrul israelian: „Țara se pregătește pentru o invazie terestră! Vom cere întregul preț de la acești teroriști”
Alexandros Michailidis / Shutterstock

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că țara „se pregătește” pentru o invazie terestră, iar trupele au "eliminat deja mii de teroriști"

Israelul se pregătește de o invazie terestră

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat că armata a reușit să elimine mii de teroriști, iar în paralel aceștia sunt pregătiți pentru o intrare terestră.

„Nu vom detalia cât și ce. Sunt mulți factori necunoscuți publicului și așa vor rămâne pentru a avea grijă de viețile celor care operează situația. Împreună cu Cabinetul de Securitate și Șeful Forțelor Armate, acționăm pentru a asigura reușita operațiunii. Vă promit că vom cere întregul preț de la acești teroriști pentru ceea ce au făcut.
Chiar în această furtună a luptei, nu uităm durerea pierderii persoanelor ucise. Amintim de lupte cu mare curaj a primilor soldați care au sărit în ajutor", a declarat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu.

De asemenea, acesta a menționat că statul va susține comunitățile care au au avut de suferit în urma atacurilor și acțiunilor violente a teroriștilor din gruparea Hamas. Ba mai mult, oficialul israelian a îndemnat populația să se înarmeze.

„Mulți dintre cetățenii întregului glob înțeleg ce spunem noi începând din 2014. Războiul nostru cu Hamas este un test pentru întreaga omenire. Noi suntem fii luminii, ei sunt fii întunericului. 7 octombrie a fost o zi neagră în istoria noastră. La un moment dat vom da cu toții răspunsuri pentru ceea ce s-a întâmplat.
Eu, ca prim-ministru răspund de viitorul statului. Vom aduce o victorie completă împotriva dușmanilor. Avem un singur scop, să avansăm spre victorie! Avem încredere în continuitatea noastră. Împreună vom lupta, împreună vom învinge!", a mai transmis Benjamin Netanyahu.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 17 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

19 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---