Politic

Președintele Klaus Iohannis va sărbători Ziua României în Dubai. Liderul țării va ține un discurs în Emiratele Arabe

schedule 28 nov. 2023, 12:12

Președintele Klaus Iohannis va sărbători Ziua României în Dubai. Liderul țării va ține un discurs în Emiratele Arabe
Alexandros Michailidis / Shutterstock

Președintele Klaus Iohannis va pleca în Dubai chiar de Ziua Națională a României. Liderul țării va ține un discurs în Emiratele Arabe Unite, la Conferința mondială pentru acțiuni climatice.

Iohannis va plecat în Dubai de Ziua Națională a României

Președintele Klaus Iohannis urmează să țină un discurs în Emiratele Arabe Unite, sâmbătă dimineață, la Conferința mondială pentru acțiuni climatice.

Pentru a fi prezent la evenimentul din Dubai, șeful statului va pleca din România în seara zilei de 1 Decembrie, după ce va participa la parada de Ziua Națională și după recepția pe care o dă anual la Palatul Cotroceni. Liderul USR, Cătălin Drulă, s-a plâns că nu a fost invitat.

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa la Conferința mondială pentru acțiuni climatice, Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 2-4 decembrie 2023.
Menționăm că Președintele Klaus Iohannis va susține intervenția națională în cadrul Summitului în dimineața zilei de sâmbătă, 2 decembrie, urmând, totodată, sǎ participe la o serie de evenimente desfășurate în marja Summitului”, a transmis Administrația Prezidențială.

Până astăzi, 28 noiembrie, programul președintelui nu a fost făcut public și pe site-ul Administrației Prezidențiale, așa cum se obișnuia.

Președintele României a revenit în țară recent dintr-un turneu efectuat în Kenya, Tanzania, Cabo Verde şi Senegal. Șeful statului a declarat cu mândrie că prin acest turneu a reușit să "repună" România pe radarul african.

"Aş putea să spun, fără a exagera, că prin acest turneu am repus România pe radarul african. Am reluat ceea ce aproape se pierduse, o relaţie extrem de valoroasă între România şi partenerii africani.”, a spus președintele României.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că se vor aplica mai multe restricții de circulație în contextul repetițiilor și organizării ceremoniei oficiale cu ocazia Zilei Naționale a României.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în zilele de 28.11.2023, respectiv 01.12.2023, traficul rutier va fi restricționat pe mai multe artere ale Capitalei.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---