Premierul Marcel Ciolacu, de Ziua Tineretului: „România se poate baza pe noile generații”

schedule 12 aug. 2023, 11:44

Premierul Marcel Ciolacu, de Ziua Tineretului: „România se poate baza pe noile generații”
LCV / Shutterstock

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului. Oficialul a spus că tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor și entuziasmul cu care pășesc în viață au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potențialul

Ciolacu, mesaj de Ziua Tineretului pentru generațiile tinere

Premierul Marcel Ciolacu a venit cu un mesaj de felicitare pentru generațiile noi cu ocazia Zilei Tineretului. Oficialul spune că generațiile viitoare sunt un sprijin de nădejde al României.

"Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanți ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generații, pe spiritul lor inovator și pe dorința de a performa.
Simțim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români și rezultatele lor sunt apreciate în plan intern și chiar internațional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluții la problemele generației lor, iar la nivelul Guvernului menținem un dialog constant cu asociațiile reprezentative, pe teme de educație, sprijin și oportunități pentru tineri", susține Marcel Ciolacu.

Totodată, liderul PSD a menționat că tinerii sunt o sursă nouă de inspirație, motivație și perseverență în ceea ce privește viitorul țării.

"La Mulți Ani tinerilor din România și din întreaga lume! Energia voastră ne inspiră și ne mobilizează!", a mai transmis premierul.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a venit și el cu un mesaj cu ocazia Zilei Tineretușui. Acesta susține că tinerii sunt inima și viitorul României.

"Conștienți că deciziile noastre modelează viitorul în care ei vor trăi, trebuie să ținem cont că implicarea tinerilor în procesul decizional este crucială. În Partidul Național Liberal, îi încurajăm să aibă o voce puternică, să vină cu idei și proiecte, să se implice și le oferim sprijinul și experiența noastră pentru a-și construi viitorul pe care și-l doresc. Și la fel trebuie să facem pretutindeni în țară.
A investi într-o Românie modernă și dezvoltată înseamnă a investi în tineri, iar susținerea lor astăzi nu face decât să asigure o națiune mai puternică și mai prosperă mâine.
La mulţi ani, tinerilor români și din întreaga lume!", susține liderul PNL.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---