Showbiz

Nadia Comăneci și Simona Gherghe, mesaje de susținere pentru Simona Halep. Tenismena a fost suspendată patru ani pentru dopaj

schedule 13 sept. 2023, 11:24

Nadia Comăneci și Simona Gherghe, mesaje de susținere pentru Simona Halep. Tenismena a fost suspendată patru ani pentru dopaj
Sursa foto: YouTube Ştiri de toate

Nadia Comăneci și Simona Gherghe i-au transmis Simonei Halep niște mesaje de susținere, după ce tenismena a fost suspendată patru ani pentru dopaj de către Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis.

Nadia Comăneci și Simona Gherghe, mesaje de susținere pentru Simona Halep

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a decis suspendarea Simonei Halep pentru dopaj timp de patru ani, dar hotărârea nefiind una definitivă, sportiva are de gând să lupte în continuare. Vrea să i se facă dreptate și știe că într-o bună zi se va întâmpla lucrul acesta. La scurt timp după ce ITIA a făcut tristul anunț, sportiva a transmis un mesaj în mediul online, dând de înțeles că este de-a dreptul șocată, dar în același timp recunoscătoare, pentru că are un deznodământ în fața unui tribunal, cu care în mod evident nu este de acord.

De asemenea, Simona Halep a transmis că știe foarte bine regulile și că le-a respectat mereu, motiv pentru care refuză să accepte suspendarea sa și va face apel. A mai zis și că nu a consumat niciodată subtanțe interzise nici cu voia sa, nici fără aceasta și că ultimul an din cariera sa a fost unul care a pus-o serios la încercare.

„Astăzi, un tribunal din cadrul Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunțat o decizie provizorie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea și, din păcate, lupta mea continuă. Mi-am dedicat viața tenisului. lau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru și mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, în mod conștient sau intenționat, vreo substanță interzisă. Am refuzat să accept decizia de suspendare pentru patru ani si am contestat-o potrivit prevederilor legale.
Într-o decizie de 126 de pagini, tribunalul a admis ambele acuzații aduse de ITIA- un test de urină pozitiv pentru o substanță interzisă și o Încălcare a Programului de Pașaport Biologic (ABP). Reprezentanții mei și cu mine am prezentat ITIA și tribunalului dovezi convingătoare în sprijinul apărării mele și am formulat mai multe întrebări legitime cu privire la concluziile la care s-a ajuns în legătură cu dosarul ABP. Deși sunt recunoscătoare să am în sfârșit un deznodământ în fata unui tribunal, după numeroase întârzieri nefondate și cu sentimentul de a trăi în purgatoriu timp de peste un an, sunt șocata și extrem de dezamăgită de decizia acestui tribunal.”, este o parte din mesajul Simonei Halep, de pe Instagram.



Familia, prietenii și oamenii care au încredere în ea i-au arătat foarte multă susținere zilele acestea și le este recunoascătoare tuturor pentru cuvintele frumoase, iar printre toți acești oameni se află atât Nadia Comăneci, cât și Simona Gherghe. Gimnasta i-a lăsat niște inimioare în secțiunea de comentarii, în timp ce prezentatoarea a avut mai multr lucruri de zis. Aceasta a promis că o va susține mereu, pentru că a făcut-o să aibă parte de niște momente pline de emoții în meciurile sale, plângând de fericire în fața micilor ecrane, în timp ce cânta imnul țării.

„#teamHalep întotdeauna! Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine! Pentru toate momentele tale de pe teren care mi-au făcut inima să bată mai tare. Pentru fericirea pe care am simțit-o la fiecare meci al tău! Pentru că am plâns de fericire și am fost mândră să cânt imnul României, la Roland Garros!”, a transmis Simona Gherghe în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---