Showbiz

Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi, mesaje emoționante de de Ziua Națională a României: „În această zi de sărbătoare vă doresc...”

schedule 01 dec. 2023, 09:31

Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi, mesaje emoționante de de Ziua Națională a României: „În această zi de sărbătoare vă doresc...”
Sursa foto: Facebook Nadia Comaneci & Gheorghe Hagi

 Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi au transmis niște mesaje emoționante de Ziua Națională a României. Ce le-au zis aceștia românilor de pretutindeni!

Ce mesaje au transmis Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi

Astăzi, românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României. Unii aleg să păstreze tradițiile, merg la biserică sau la paradele din marile orașe, în timp ce alții sărbătoresc prin muncă, dar cert este că toți se bucură de această zi de sărbătoare.

Încă de la primele ore ale dimineții, mai multe persoane publice de la noi din țară, oameni care contează și de care toată țara este mândră au transmis mesaje care mai de care mai frumoase. Unul dintre cei care au decis să le facă ziua mai bună românilor a fost nimeni altul decât Gheorghe Hagi, cel care este de părere că toată lumea are nevoie de succes, pentru că asta a atrage și fericire, dar și respect din partea celor din jur.

Mesajul pentru noi toţi: avem nevoie de succese, pentru că succesele aduc bucurie, succesele aduc fericire, succesele aduc respect. Cred că românul are nevoie de cât mai multe lucruri în orice domeniu. Să iasă în evidenţă cei care excelează”, a transmis Gheorghe Hagi, conform spynews.ro.

Nadia Comăneci le-a spus ”La mulți ani!” românilor și le-a urat acestora să aibă parte în primul și în primul rând de sănătate, pentru că este foarte importantă, dar și de succes, prosperitate și bunăstare. Mesajul acesta a fost postat pe pagina sa de Facebook, unde cei care o iubesc și o apreciază și o urmăresc au reacționat imediat.


La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a transmis Nadia Comăneci, pe pagina sa de Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---