Horoscop

Horoscop azi, 28 februarie 2023

schedule 28 feb. 2023, 10:57

Horoscop azi, 28 februarie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Se anunță o schimbare majoră

Se anunță o schimbare majoră în viața ta, iar tu ești pregătit pentru tot ceea ce urmează. Interesant este faptul că în viața ta se vor schimba multe aspecte, iar toată această transformare va avea doar efecte benefici asupra ta.

Taur – O suferință va ajunge la final

Este posibil să fi simțit în trecut o suferință, iar acum să o poți conștientiza, iar ulterior vindeca. Greul a trecut, iar acum tu poți începe noi proiecte sau relații, în care să te simți cu adevărat împlinit. Meriți toate momentele frumoase care urmează în viața ta!

Gemeni – Totul depinde de tine!

Este foarte important să știi că totul depinde de tine și că indiferent de calea pe care o vei alege acum, aceasta va fi doar o etapă menită să te ducă în direcția în care îți este menit să fii. Nu uita că totul depinde de tine și că te afli la volanul vieții tale, așa că nu renunța la ceea ce simți că trebuie să faci!

Rac – Răsfăț din partea partenerului

Partenerul de viață își dorește să te vadă fericit, iar pentru asta se va da peste cap pentru a-ți îndeplini toate cerințele. Te simți răsfățat și chiar așa și este! Totuși, este posibil să exagerezi cu pretențiile și să uiți de partea ta de responsabilitate din relație.

Leu – Vești bune

Primăvara începe cu vești bune pentru tine, iar tu te simți mai pregătit ca oricând să începi o nouă etapă. Acum te simți încrezător în forțele proprii și te gândești la felul în care pot decurge anumite lucruri pentru tine. În orice caz, ai în interiorul tău tot ceea ce îți trebuie pentru a face față provocărilor din jur.

Fecioară – Ești determinat!

Ambiția și determinarea te vor caracteriza în perioada următoare, mai ales că ești hotărât să acționezi într-o anumită direcție. Este posibil să întâmpini anumite piedici, iar asta să te facă să îți pierzi din elan. Astrele te sfătuiesc să îți asculți intuiția!

Balanță – Nu te juca cu sentimentele celor din jur

Ești indecis cu privire la o relație din viața ta și ai tendința să amăgești oamenii din jurul tău. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă la felul în care te porți cu cei din jur, mai ales că există la mijloc sentimente reale și puternice.

Scorpion – Îți recuperezi puterea!

Îți recuperezi puterea, iar asta înseamnă că a venit vremea să iei decizii radicale în ceea ce te privește. Poți înfăptui mult mai multe decât crezi, iar ceea ce considerai a fi pierdut poate reveni în viața ta. Urmează o lună interesată pentru tine!

Săgetător – Relații de iubire

Iubirea revine în viața ta și este posibil să reaprinzi un foc pe care îl credeai stins de mult. Nu este nimic pierdut, iar tu ai toate șansele să revii la o poveste de iubire mai veche. Lasă-ți inima să te ducă acolo unde simte, pentru că este posibil să mai ai câteva lecții de învățat.

Capricorn – Accesează-ți potențialul maxim

Ești plin de creativitate și poți începe proiecte interesante în această perioadă. Te ții departe de conflicte și aduni în interiorul tău multă bună dispoziție și energie pozitivă. Este posibil să ai de a face cu persoane mai în vârstă, care vor dori să te sfătuiască cu privire la o relație mai veche.

Vărsător – Nu îți neglija sănătatea

În ultima perioadă ai muncit mai mult decât era cazul, iar oboseala se resimte. Organismul tău are nevoie de un refresh, iar tu poți oricând să iei o pauză și să te concentrezi mai mult pe tine și pe sănătatea ta.

Pești – Armonie în familie

Te bucuri de armonia și liniștea din familia ta. Ești fericit cu tot ceea ce ai realizat, dar mai ales cu faptul că îi ai pe cei dragi aproape. Iubirea îți oferă încredere și te face să fii recunoscător pentru toate darurile primite de la Divinitate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---