Horoscop

Horoscop azi, 24 aprilie 2023

schedule 24 apr. 2023, 04:03

Horoscop azi, 24 aprilie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Începi lucruri noi

Începi să faci lucruri noi, iar rezultatele vor fi pe măsură. Ai răbdare și nu îți pierde entuziasmul, pentru că succesul va apărea în viața ta. Reușești să îți dezvolți mai multe capacități menite să te ajute să relaționezi mai bine cu cei din jurul tău.
Vezi video aici »

Taur – Zile liniștite

Se anunță zilele liniștite pentru tine, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă vei avea parte de pace interioară. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii radicale acum și să te bucuri de bunăstarea momentului prezent.
Vezi video aici »

Gemeni – Discuții în contradictoriu

Este posibil ca tensiunea din relațiile tale să te dea peste cap. Evită pe cât posibil discuțiile în contradictoriu. Astrele te sfătuiesc să îți menții punctul de vedere, dar să îți păstrezi și calmul și diplomația.
Vezi video aici »

Rac – Program schimbător

Este posibil ca programul pe care îl aveai stabilit pentru astăzi să se schimbe. Pot apărea unele modificări, iar tu te vei adapta în funcție de nevoile tale și ale celor din jur. Este posibil ca spre seară să te simți epuizat și fără energie.
Vezi video aici »

Leu – Agitație mentală

Ai parte de multă agitație mentală, ceea ce înseamnă că ai anumite gânduri care nu îți dau pace. Nu insista prea mult asupra unor situații nerezolvate din trecut, pentru că timpul va vindeca acele răni încă existente. Nu te îngrijora pentru că nu ai motive reale pentru a face asta!
Vezi video aici »

Fecioară – Conflicte interioare

Se prea poate să te simți destul de tensionat în interiorul tău. Este posibil ca un conflict mai vechi să te facă să reiei o poveste din trecut. Încerci să cauți pacea, însă te lovești de anumite credințe limitative.
Vezi video aici »

Balanță – Surprize din partea celor dragi

Ai parte de multe surprize din partea celor dragi ție. Este un moment oportun pentru a-ți reaminti încă o dată cât de iubit și norocos ești. Dragostea venită din partea celor dragi îți da aripi și te face să ai mai multă încredere în forțele proprii.
Vezi video aici »

Scorpion – Renunță la limite

Poți face mai mult decât ai visat, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine! Este un moment potrivit pentru a renunța la limitele pe care ți le-ai impus singur. Astrele te sfătuiesc să elimini tot ceea ce știai până acum și să începi să îți construiești o nouă viață.
Vezi video aici »

Săgetător – Perspective de viitor

Ai parte de numeroase perspective de viitor. Trebuie să alegi înțelept și să iei deciziile care ți se potrivesc cel mai bine. Nu uita să ții cont de liniștea sufletului tău, indiferent de contextul în care te afli în acest moment.
Vezi video aici »

Capricorn – Contează ceea ce simți

Ai tendința să pui nevoile celor din jur pe primul plan și să uiți cât de important ești. Învață să te accepți așa cum ești și nu uita că ai multe calități pe care le poți pune în valoare. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți dicteze direcția în care trebuie să mergi.
Vezi video aici »

Vărsător – Dai dovadă de multă înțelegere

Dai dovadă de multă înțelegere cu privire la situația cuiva apropiat. Ai tendința de a-i găsi scuze și de a ierta orice conflict din trecut. Astrele te sfătuiesc să fii cu băgare de seamă, pentru că la mijloc poate fi vorba despre o manipulare.
Vezi video aici »

Pești – Spune ceea ce simți

Este important să spui ceea ce simți, pentru ca și cei din jur să își dea seama de lucrurile care se ascund în interiorul tău. Este un moment bun pentru a vorbi despre sentimentele tale și despre planurile pe care le ai.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---