Horoscop

Horoscop azi, 08 aprilie 2023

schedule 08 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Este posibil ca astăzi să ai noroc în dragoste

Dimineața de weekend începe cu un conflict minor la locul de muncă din cauza unei discuții cu un coleg nervos. Păstrează-ți calmul și fii relaxată, astfel vei scăpa rapid de acest moment stânjenitor. Pe plan sentimental, dacă ești încă singură, astrele au o surpriză pentru tine. Cupidon este pregătit cu săgeata, așteaptă doar ca tu să găsești momentul potrivit.
Vezi video aici »

Taur - Simți că ești pregătită pentru schimbări importante

Se anunță o zi tensionată, cu numeroase modificări pe plan profesional. După o discuție importantă cu superiorii și colegii de muncă, primești un proiect important, pe care ți-l doreai de foarte mult timp. Ai încredere în tine și te focusezi pe ce contează cu adevărat.
Vezi video aici »

Gemeni - Ești atentă la viața profesională

Astrele te sfătuiesc să te inzestrezi cu multă răbdare deoarece te așteaptă o perioadă încărcată, însă extrem de plăcută. Vei avea parte de numeroase beneficii, care îți vor asigura un trai frumos pentru următoarele luni. Faci fix ceea ce îți place și asta te bucură enorm.
Vezi video aici »

Rac - Pot apărea mici probleme pe plan financiar

Dacă până acum nu aveai nicio problemă în ceea ce privește viața financiară, iată că acum e timpul să fii mai atentă la modul în care îți cheltuiești banii. Trebuie să înveți să ai grijă la cumpărăturile pe care le vei face în următoarea perioadă și să fii mai chibzuită cu banii.
Vezi video aici »

Leu - Zi bună pentru tine

Weekendul pare să fie unul foarte frumos pentru tine. Ai parte de o dimineață de sâmbătă liniștită și relaxantă și îți recomand să te bucuri de ea. Spre prânz, este posibil să ieși în oraș, să petreci timp singură sau, din contră, să te vezi cu oamenii dragi pe care i-ai cam neglijat în ultima perioadă.  
Vezi video aici »

Fecioară - Învață să îți asculți intuiția

Nu te lăsa influențată de cei din jurul tău. Trebuie să ai încredere în tine, să îți urmezi visurile, să lupți pentru ceea ce îți dorești și să îți asculți inima. Îndrăznește să ai o viață așa cum ai visat.
Vezi video aici »

Balanță - Astrele sunt de partea ta

Dacă trebuie să faci anumite schimbări, acum este cel mai bun moment. Partenerul de cuplu este alături de tine, te susține și te sprijină. Fii optimistă și sigură pe tine. În plus, astrele sunt de partea ta și îți pregătesc terenul pentru ce urmează.
Vezi video aici »

Scorpion - Faci o investiție majoră

Ziua de astăzi se anunță a fi una foarte bună pentru schimbările personale; ești foarte atentă  la sentimentele tale și simți nevoia să acorzi mai multă atenție relației pe care o ai cu cei din jurul tău. De asemenea, este posibil ca pe plan profesional să investești într-un proiect important.   
Vezi video aici »

Săgetător - Astrele te sfătuiesc să ai răbdare astăzi 

Ziua de astăzi este una cu suișuri și coborâșuri pentru tine; în prima parte a zilei este posibil să primești o veste neplăcută din partea unei persoane dragi. Cu cât ești mai atentă  la deciziile pe care le iei, cu atât totul va reveni la normal mult mai repede. Ai încredere în tine, poți depăși aceste momente. 
Vezi video aici »

Capricorn - Ai destul de multe pe cap

Chiar dacă este sâmbătă, îți este aproape imposibil să faci o pauză de la viața profesională; proiectele la care lucrezi sunt extrem de importante și vrei să îți termini sarcinile cât mai repede pentru a vedea rezultatele muncii tale. Din fericire, spre seară participi la un eveniment unde ai posibilitatea de a te relaxa puțin. 
Vezi video aici »

Vărsător - Trebuie să fii relaxată

Informațiile pe care le primești în cursul acestei zile îți pot încurca viitoarele planuri. Încearcă să îți păstrezi cumpătul și să nu faci greșeli majore în proiectele importante de care te ocupi. Pe plan sentimental, este posibil ca astăzi să ai parte de o discuție sinceră și frumoasă cu partenerul de cuplu.
Vezi video aici »

Pești - Ai parte de o zi agitată

Întreaga zi vei fi nervoasă și pesimistă. Posibile conflicte în relațiile sociale îți pot schimba și mai mult starea de dispoziție. Nu ar trebui să ai încredere în toate cunoștințele care spun că îți sunt prieteni. Dacă ai de luat decizii importante, sfatul astrelor este să amâni totul pentru următoarea săptămână.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---