Horoscop

Horoscop azi, 05 aprilie 2023

schedule 05 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Te gândești la schimbări

Te gândești la faptul că a venit momentul să faci câteva schimbări în ceea ce te privește. Astrele te sfătuiesc să îți cântărești bine fiecare mișcare și să nu acționezi sub impulsul momentului. În ultimul rând, nu uita – schimbarea vine din interior.
Vezi video aici »

Taur – Poți avea legături interesante

Poți avea legături interesante cu cineva, însă trebuie să știi foarte bine ce îți dorești. Analizează-ți scopurile și fă în așa fel încât tu să ieși învingător. Nu promite prea multe, dar nici nu te încrede în vorbele celor din jur!
Vezi video aici »

Gemeni – Gânduri către viitor

Îți dai seama că a venit momentul în care trebuie să faci anumite schimbări în viața ta. Poți reuși să îți depășești limitele, însă trebuie să ții cont și de nevoile celor din jur. Încearcă să fii empatic și nu te lăsa sustras de gândurile negative.
Vezi video aici »

Rac – Ești mereu la locul potrivit

Te afli mereu la locul potrivit și cauți să fii de ajutor și celor din jurul tău. Ești pus pe fapte mari și îți dorești din suflet să poți face o diferență în viața cuiva drag. Adună-ți forțele și vei vedea că poți înfăptui lucruri minunate!
Vezi video aici »

Leu – Te afli alături de cineva drag

Astrele întrevăd faptul că tu te afli sau te vei afla în viitorul apropiat alături de cineva drag. Ești mai fericit ca niciodată și te încântă ideea de a-ți schimba puțin perspectivele de viitor. Ai încredere în ceea ce simți!
Vezi video aici »

Fecioară – Refuzi să vezi realitatea

Te încăpățânezi să vezi o altă realitate decât cea din fața ta. Îți imaginezi tot felul de lucruri și refuzi să accepți anumite situații. Astrele te sfătuiesc să renunți la negare și să te străduiești să îți umpli timpul cu lucruri care îți aduc mulțumire sufletească.
Vezi video aici »

Balanță – Ești excepția de la regulă

Astăzi dai dovadă de mult tact și reușești să ieși din anonimat! Se pare că toate domeniile stau excelent pentru tine în această perioadă, iar tu strălucești de la interior spre exterior!
Vezi video aici »

Scorpion – Fă-ți planuri

Fă-ți planuri pentru viitorul apropiat, pentru că, în curând, vei descoperi o nouă lume, gata să ți se deschidă înaintea ta. Parcursul tău este unul foarte bun, iar astrele te felicită pentru tot ceea ce ai făcut pentru sufletul și inima ta. În curând vei vedea și rezultatele.
Vezi video aici »

Săgetător – Nu renunța!

Nu renunța la visele tale, pentru că astrele îți stau aproape. Te descoperi atunci când te afli în acele situații limită și faci orice pentru a te elibera de situațiile toxice! Dorințele tale sunt la un pas de a fi îndeplinite!
Vezi video aici »

Capricorn – Confuzie interioară

Este posibil să te simți confuz și să nu știi în ce direcție trebuie să mergi. Ești pe un drum minat, așa că ai mare grijă încotro vrei să o apuci. Păstrează pentru tine detaliile legate de viața personală, pentru că oamenii se vor folosi de ceea ce știi.
Vezi video aici »

Vărsător – Poți duce la bun sfârșit un proiect

Poți duce la bun sfârșit un proiect mai lung. Ești dispus să faci orice sacrificiu pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Nu te interesează părerea celor din jur și ești decis să muncești din greu pentru ceea ce simți că trebuie să fie al tău.
Vezi video aici »

Pești – Curățare interioară

Ai parte de o curățare interioară importantă și vitală sufletului tău. Renunți la anumite situații care ți-au provocat durere și faci orice pentru a începe un nou capitol. Echilibrul este cheia în tot ceea ce vei face de acum încolo.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---