Social

Fetiță de 4 ani, bătută cu bestialitate de părinți, ca pedeapsă pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniță

schedule 24 nov. 2023, 08:59

Fetiță de 4 ani, bătută cu bestialitate de părinți, ca pedeapsă pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniță
Foto: Shutterstock

Doi soți din Brașov au fost reținuți de polițiști și, ulterior, tatăl a fost arestat preventiv, iar mama a ajuns în arest la domiciliu, după ce și-au bătut cu bestialitate fetița în vârstă de 4 ani, pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniță. Copila a fost lovită în repetate rânduri cu palmele în zona feței și lombară. 

Fetiță de 4 ani din Brașov, bătută de părinţi pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniţă

Episodul de violență s-a consumat luni seară, în locuința familiei. Bărbatul de 28 de ani, tatăl fetiței și mama fetiței, tot în vârstă de 28 de ani, au lovit copila în repetate rânduri, sub pretextul unui comportament neadecvat al fetiței la grădiniță. Anchetatorii care se ocupă de dosarul acestei agresiuni au transmis că leziunile au fost numeroase și ample. 

„În data de 20 noiembrie, în cursul serii, în timp ce se aflau în locuinţa situată în municipiul Braşov, pe motiv că avea un comportament neadecvat la grădiniţă, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, ambii în vârstă de 28 de ani, au agresat-o fizic pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 4 ani, care se afla în îngrijirea şi sub ocrotirea lor, lovind-o în mod repetat cu palmele în zona feţei, în zona lombară şi în zona fesieră, fiindu-i astfel provocate ample leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat remis, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Conform precizărilor făcute de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Radu Năstac, copilul a fost inițial internat la spital, apoi preluat la un centru pentru minori din sistemul de protecție. Acum, practic, este în custodia statului. 

Tatăl copilului, T.A.C., a fost arestat preventiv pentru 30 zile, în baza deciziei Judecătoriei Braşov, iar mama, T.D., a primit arest la domiciliu. Ambii sunt cercetaţi pentru violenţă în familie, sub forma loviturilor sau a altor violenţe.

„Admite propunerea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov (...), dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata T.D., cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. (...), pe durata arestului la domiciliu, inculpata va trebui să respecte următoarele obligaţii: a) sa se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată; b) să nu comunice cu persoana vătămată T. A-C. (...) să nu se apropie de persoana vătămată T. A-C. (...) dispune arestarea preventivă a inculpatului T.A.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, (...), pentru o perioadă de 30 zile”, se arată în Hotărârea instanţei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---