Decizie finală pentru Vlad Pascu, astăzi. Tânărul cere să fie judecat în libertate

09 ian. 2024, 10:22
Foto: Captura Observator News
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share

Este zi decisivă pentru Vlad Pascu: va afla dacă rămâne sau nu în arestul poliției. Tânărul de 19 ani a condus drogat și a omorât doi oameni, vara trecută, în localitatea 2 Mai, la sfârșitul lunii august 2023. Hotărârea se va lua astăzi la Tribunalul Constanţa. 

Astăzi, decizie finală pentru Vlad Pascu

Cererea lui Vlad Pascu pentru înlocuirea stării preventive cu o altă măsura mai blândă a fost revocată în urmă cu două luni de judecătoria Mangalia. Magistrații au considerat atunci că aceasta este neîntemeiată. Vlad Pascu își dorește să fie judecat în libertate așa că a contestat decizia. 

Pe 19 august, în localitatea 2 Mai, Vlad Pascu a urcat drogat la volan și a lovit un grup de tineri. În urma accidentului, două persoane au murit și alți trei tineri au fost răniți. 

Conducătorul auto a plecat de la locul accidentului și a fost găsit de polițiști în Vama Veche. Se afla sub influenţa mai multor droguri printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Organele de anchetă au constatat că Vlad Pascu circula cu o viteză excesivă (102 km/h într-o zonă cu limita de viteză de 50 km/h) în condiții de vizibilitate redusă, dat fiind că accidentul s-a produs în zorii zilei.

Procurorii l-au trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă dar şi conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor şi părăsirea locului accidentului. 



Citeste si

Horoscop 14 octombrie 2023 14 oct. 2023, 04:00