Decizia privind candidatul la Primăria Capitalei va fi luată după sondaje, indică posibilitatea unui candidat comun

01 mar. 2024, 08:27
Alexandru Nika/Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei va fi ales pe baza sondajelor, a anunțat președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliției PSD-PNL va fi ales în funcție de rezultatele sondajelor realizate de cele două partide, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă. Într-o recentă conferință de presă, liderul liberal a menționat că se ia în considerare varianta unui candidat comun, care să beneficieze de susținerea ambelor partide, pentru a crește șansele de succes în competiția pentru primăria Bucureștiului.

În contextul pregătirilor pentru alegerile locale, Ciucă a subliniat că discuțiile privind nominalizarea candidatului vor avea loc doar după finalizarea și analizarea sondajelor de opinie. Decizia va depinde de nivelul de încredere exprimat de cetățeni față de potențialii candidați.

Pe lângă subiectul Primăriei Capitalei, președintele PNL a menționat că modul de desemnare a candidatului pentru funcția de președinte al României nu a fost încă stabilit, subliniind că aceasta este „o altă poveste” care necesită o analiză separată.

În timp ce subiectele legate de alegeri ocupă o parte din agenda politică, Ciucă a reamintit importanța guvernării țării, afirmând că următoarea ședință a coaliției va aborda teme legate de actul guvernamental. El a participat de asemenea la evenimente de lansare a candidaților PNL pentru funcții locale în municipiile Piatra-Neamț și Roman, precum și pentru președinția Consiliului Județean Neamț.




Citeste si