Externe

Șefa UNICEF a fost rănită într-un accident de mașină în Egipt. Aceasta se îndrepta spre Fâșia Gaza

schedule 16 nov. 2023, 08:58

Șefa UNICEF a fost rănită într-un accident de mașină în Egipt. Aceasta se îndrepta spre Fâșia Gaza
Anas-Mohammed / Shutterstock

Directoarea executivă a UNICEF, Catherine Russell, a fost rănită în urma unui accident care a avut loc în Egipt. Aceasta se îndrepta spre Fâșia Gaza. Din cauza rănilor, șefa UNICEF a fost nevoită să-şi amâne o vizită în Israel.

Șefa UNICEF, victima unui accident de mașină în Egipt

Directoarea executivă a UNICEF, Catherine Russell, a fost implicată într-un accident de mașină în Egipt, în timp ce se îndrepta spre Fâșia Gaza. Aceasta a fost rănită și a fost nevoită să își amâne o vizită planificată în Israel din cauza traumelor, a anunțat, miercuri, 15 noiembrie, un purtător de cuvânt al UNICEF.

Nu ar fi vorba despre un atac sau un accident planificat, ci doar despre un incident care a făcut ca mașina în care se afșa șefa UNICEF să se răstoarne.

”În timp ce se afla în drum spre Rafah, credem că maşina a lovit sau a încercat să evite o groapă mare, ceea ce a făcut ca maşina să treacă peste un şanţ adânc şi să se răstoarne pe o parte”, a declarat Kurtis Cooper, şeful departamentului de presă al UNICEF.

Russell ”a suferit contuzii semnificative şi are un disconfort destul de mare, dar rănile sale nu sunt considerate grave”, a spus purtătorul de cuvânt.

Acesta susține că șefa UNICEF şi-a continuat vizita în Fâșia Gaza, după care medicii au stabilit că Russell are nevoie de îngrijiri suplimentare, de aceea şi-a amânat restul vizitelor sale în regiune. Șefa UNICEF urma să ajungă într-o vizită în Israel, unde spera să se întâlnească cu familiile copiilor răpiţi de teroriștii grupării Hamas.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---