Business Companii

Raport ecomTEAM 2023: cum arată cifrele celei de-a 13-a ediții și când are loc ecomTEAM 2024

schedule 04 oct. 2023, 09:10

Raport ecomTEAM 2023: cum arată cifrele celei de-a 13-a ediții și când are loc ecomTEAM 2024
Foto: wall-street.ro

Wall-street.ro a organizat, pe 21 și 22 septembrie, cea de-a 13-a ediție a ecomTEAM, unul dintre cele mai importante evenimente de e-commerce din regiune. Două zile pline de paneluri, prezentări, workshop-uri și un maraton de interviuri video dedicat magazinelor online, au făcut ca ediția din acest an să fie una dintre cele mai reușite, așa cum o arată și cifrele din materialul de mai jos. Te invităm să parcurgi materialul și să ne lași feedback-ul tău, în așa fel încât ecomTEAM 2024, ediție pe care wall-street.ro și InternetCorp au început deja să o pregătească, să aducă și mai multă valoare adăugată industriei de e-commerce.

ecomTEAM 2023 în cifre: zeci de specialiști pe scenă și în Maratonul dedicat industriei de e-commerce

Lista de speakeri a ediției de anul acesta a inclus specialiștii din e-commerce, atât de la nivel local, cât și internațional, care au urcat pe scenă, dar și reprezentanți ai industriei care au participat în maratonul interviurilor din e-commerce. În total, au fost 57 de reprezentanți ai industriei implicați în paneluri, workshopuri, prezentări și interviuri video.

De la unii dintre cei mai importanți retaileri online la nivel local, precum eMAG, Altex sau evoMAG, până la jucători străini precum Allegro, scena evenimentului ecomTEAM a găzduit numeroși reprezentanți ai magazinelor și marketplace-uri online, în timp ce în zona dedicată maratonului de interviuri din e-commerce au fost realizate 35 de materiale cu magazine online.

Speakerii prezentați mai sus, împreună cu experții din zona de logistică, digital marketing și tehnologie au făcut ca ediția de anul acesta să se bucure de o audiență de peste 450 de participanți la eveniment. Aceștia au profitat de funcționalitățile de networking ale platformei IC Events, dezvoltată de InternetCorp, și au realizat peste 1.500 de schimburi de cărți de vizită.

Dincolo de audiența formată din cei prezenți la eveniment și cei înscriși în platforma IC Events, ecomTEAM 2023 s-a bucurat și de atenția persoanelor care au urmărit evenimentul LIVE prin intermediul postărilor pe canalele de video streaming și social media. Un total de 30.000 de LIVE stream views au fost înregistrate pe Vimeo și Facebook, ce au generat peste 71 de zile de vizionare.

Le mulțumim tuturor participanților și partenerilor care au făcut ca ecomTEAM 2023 să fie unul dintre cele mai importante evenimente de e-commerce din regiune. wall-street.ro și echipa InternetCorp au început deja pregătirea evenimentului ecomTEAM 2024, la care te poți înscrie AICI. Urmărește-ne pe LinkedIn AICI și pe ecomTEAM.ro pentru a fi la curent cu noutățile legate de eveniment și de industria de e-commerce și nu ezita să ne scrii la ecomteam@internetcorp.ro.

ecomTEAM 2023 este un eveniment realizat cu sprijinul următorilor parteneri și sponsori:

  • Main Partner: FAN Courier
  • Gold Partner: eMAG Marketplace
  • Silver Partners: Twispay, ING, HTTPOOL, Sameday, Gun Media, tbi Bank, Mokka, Invest HK, Cargus, MerchantPro, Innobyte, Limitless Agency, RTB House, DHL și Altex
  • Sponsors: Paysera și theMarketer
  • Cu Sprijinul: NOA Digital, Kooperativa 2.0, Cloudcart, Bossnet, Boot in Tech, Altexpress

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---