Social

Nicuşor Dan: „Bucureștenii din sectoarele 2, 3 şi 4 vor avea apă caldă în zilele următoare. Nu instant. Dar încet-încet”

schedule 18 aug. 2023, 07:56

Nicuşor Dan: „Bucureștenii din sectoarele 2, 3 şi 4 vor avea apă caldă în zilele următoare. Nu instant. Dar încet-încet”
LCV / Shutterstock

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că lucrările de reparații la rețeaua de termoficare au fost finalizate, iar în curând bucureștenii vor primi apă caldă.

Bucureștenii vor avea curând apă caldă. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Edilul Capitalei, Nicușor Dan, spune că lucrările de reparație la rețeaua de termoficare au fost încheiate, iar în curând bucureștenii vor avea apă caldă, însă nu deodată, ci treptat.

”Există două componente ale problemei: transportul şi producţia. Noi ne ocupăm de transport, compania Ministerului (Ministerul Energiei – n.r.) se ocupă de producţie. Lucrările noastre s-au terminat azi. (...) Din momentul ăsta, CET Progresul poate să livreze la capacitate maximă, trebuie să pornească instalaţia şi, încet-încet, o să aibă oamenii apă caldă în sectoarele 2, 3 şi 4, în zilele următoare. Nu instant. Dar încet-încet”, a afirmat Nicuşor Dan.

Edilul a specificat că în perioada 4-5 august au început lucrările de reabilitare în urma cărora aproximativ jumătate din Bucureşti nu a avut apă caldă.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a venit cu un răspuns în urma acuzaţiilor aduse de premierul Marcel Ciolacu potrivit cărora edilul ”condamnă sute de mii de locuitori ”să se spele luni întregi cu apă rece”.

Nicuşor Dan a spus că nu se pune problema cabucureștenii să nu aibă acces la apa caldă timp de mai multe luni.

”Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să fie la fel de vehement când domnul Oprescu nu plătea subvenţia, în sensul cel mai propriu, sau când doamna Firea ducea RADET-ul în faliment, din nou, în sensul cel mai propriu”, a susţinut edilul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---