Externe

Joe Biden atribuie oboseala drept cauza prestației slabe în dezbaterea cu Trump

schedule 03 iul. 2024, 10:22

Joe Biden atribuie oboseala drept cauza prestației slabe în dezbaterea cu Trump
Foto: Shutterstock
Joe Biden admite că oboseala de la călătorii a afectat prestația sa în dezbaterea cu Trump, recunoscând că nu a fost înțelept să călătorească atât de mult înainte.

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a recunoscut că oboseala acumulată în urma călătoriilor internaționale a fost un factor care a influențat negativ prestația sa în timpul dezbaterii cu Donald Trump. Biden a menționat că nu a fost o decizie înțeleaptă să călătorească intens înainte de confruntarea directă cu rivalul său republican și că acest lucru l-a făcut să fie extrem de obosit, până la punctul în care a fost "aproape să adoarmă pe scenă".

În ciuda sfaturilor consilierilor săi, Biden, în vârstă de 81 de ani, a ales să participe la evenimente internaționale importante, inclusiv festivitățile de aniversare a Debarcării aliate în Normandia, în Franța, și summitul G7 din Italia. Aceste deplasări au avut loc în luna iunie, cu puțin timp înainte de dezbaterea care a avut loc în Statele Unite.

Reacția sa vine în urma unei dezbateri în care a apărut confuz și uneori pierdut, ceea ce a generat îngrijorare în rândul susținătorilor săi și întrebări cu privire la viabilitatea candidaturii sale pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. În ciuda acestor îngrijorări, susținătorii lui Biden au încercat inițial să minimalizeze incidentul, atribuindu-i o "seară proastă" și o răceală care i-ar fi afectat vorbirea.

Președintele a petrecut șase zile la reședința din Camp David pentru a se pregăti pentru dezbatere, o perioadă în care nu a avut activitate publică. Biden a subliniat că situația sa nu este o scuză, ci mai degrabă o explicație pentru performanța sa de la dezbatere.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9773 RON
-0.00010
USD
USD: 4.5975 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8771 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2682 RON
-0.00350
BGN
BGN: 2.5448 RON
CHF
CHF: 5.1188 RON
-0.00090
Convertor valutar

Rezultat: ---