Social

Incidente violente în Timiș și într-o altă localitate: Vecini acuzați că au stropit cu benzină câini și oameni

schedule 22 mai 2024, 12:09

Incidente violente în Timiș și într-o altă localitate: Vecini acuzați că au stropit cu benzină câini și oameni
Ajdin Kamber/Shutterstock
Două cazuri de violență în Timiș: bărbați acuzați că au stropit cu benzină câini și proprietari din cauza lătratului.

Două cazuri separate de violență au avut loc în Timiș și într-o altă localitate, unde doi bărbați sunt acuzați că au stropit cu benzină câinii vecinilor și chiar pe proprietarii acestora, din cauza lătratului prea zgomotos al animalelor. În ambele situații, agresorii au fost filmați de camerele de supraveghere, iar poliția a deschis dosare penale și continuă cercetările.

Primul incident a avut loc în localitatea timișeană Giarmata Vii, unde un bărbat de 36 de ani a fost surprins aruncând cu benzină asupra câinilor vecinului său și chiar asupra proprietarului patrupedelor, motivând că animalele îi speriau copilul. Înregistrările video au surprins momentul în care agresorul amenință: „Îți dau foc”.

Cel de-al doilea incident s-a petrecut într-o altă localitate, unde un bărbat a fost filmat stropind cu benzină câinii vecinului, după ce a amenințat în repetate rânduri că îi va omorî. Proprietarul câinilor a relatat că problemele au început de când bărbatul s-a mutat în zonă, iar acesta din urmă a recunoscut că și-a „ieșit pur și simplu din fire” din cauza lătratului care îi speria fetița.

În urma incidentelor, câinii au fost mutați de proprietari, iar polițiștii au deschis dosare penale pentru a investiga aceste acte de cruzime față de animale și amenințările aduse proprietarilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
0.00010
USD
USD: 4.6576 RON
-0.05160
GBP
GBP: 5.9174 RON
-0.02830
HUF
HUF: 1.25 RON
0.00710
BGN
BGN: 2.5447 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2114 RON
-0.06730
Convertor valutar

Rezultat: ---