Horoscop

Horoscop azi, 29 martie 2023

schedule 29 mar. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Conjunctură tensionată

În această zi, ar fi ideal să eviți pe cât posibil întâlnirile, în special cu persoanele din familie pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Distanța își va spune cuvântul și nu este deloc exclus să apară neînțelegeri sau tensiuni pe fondul comunicării greoaie.
Vezi video aici »

Taur – Rezolvi un conflict interior

Dacă exista o situație neclară care te ținea pe loc, vei face lumină în acest aspect dacă ai curajul să privești în interior, să fii foarte sincer cu tine și cu cei din jur. Nu e deloc exclus să rupi definitiv o legătură personală, dar acest lucru se va dovedi a fi benefic pentru toți cei implicați în această poveste.
Vezi video aici »

Gemeni – O zi plină de surprize frumoase

Ziua ta va începe cu energie și vești neașteptate, în special pe plan personal. Ești foarte motivată și vei reuși să iei o decizie finală cu privire la o situație delicată, hotărâre necesară, de altfel, dar pe care ai ocolit-o foarte multă vreme.
Vezi video aici »

Rac – Fii foarte atentă

Ai foarte multe lucruri de rezolvat azi, dar trebuie să te concentrezi cu orice preț. Lipsa de atenție te predispune la greșeli sau chiar accidente. Prin urmare, nu te lăsa controlată de impulsurile de moment și evită interacțiunea cu oamenii cu care comunici mai greu.
Vezi video aici »

Leu – Speranțe nerealiste

Se spune uneori că realitatea este adevărul construit de noi, dar dacă trăiești prea mult în imaginația ta și în propriile proiecții, riști să fii dezamăgită. Trebuie să vezi oamenii așa cum sunt ei cu adevărat, nu cum ți-ai dori tu să fie, indiferent cât de dragi îți sunt.
Vezi video aici »

Fecioară – Cheltuieli neprevăzute

Azi e foarte important să fii mai mult decât atentă cu bugetul tău. În cazul în care vei fi impulsivă, riști să faci cheltuieli inutile, poate pe fond emoțional, care îți pot lăsa găuri considerabile. Gândește-te de două ori înainte de a face orice achiziție costisitoare.
Vezi video aici »

Balanță – Scapă de prejudecăți

Nu ești genul de persoană care să creadă sau să judece după stereotipuri, dar în mod surprinzător, e foarte posibil ca azi să faci întocmai acest lucru. Cel mai bine ar fi să stai departe de oamenii care încearcă să te influențeze și să îți formezi propria părere, nu să iei de bună o anumită informație cu iz de bârfă.
Vezi video aici »

Scorpion – Găsești o soluție surprinzătoare

Azi ești foarte creativă și îți vei lăsa imaginația liberă. Datorită acestei porniri creative de azi, găsești o soluție complet inedită și neașteptată prin care vei rezolva o situație complicată pe plan profesional. Bucură-te de succesul tău pentru că vei fi felicitată pentru idee și inițiativă.
Vezi video aici »

Săgetător – Întâlnire profitabilă

Printr-o conjunctură neașteptată, e posibil ca azi să îți iasă în cale o persoană cunoscută care îți va face o propunere inedită. Dacă aceasta are ca țintă planul profesional, nu e deloc exclus să primești o ofertă de colaborare care se va dovedi a fi profitabilă pentru ambele părți.
Vezi video aici »

Capricorn – Ești foarte independentă

Dacă ai o relație de cuplu, azi vei defini limitele acesteia după bunul tău plac. Nu mai ești deschisă la compromisuri și ai ajuns la concluzia că s-a terminat vremea diplomației. Îți exprimi nevoile foarte clar, iar dacă acestea nu sunt împlinite, vei pleca fără să te mai uiți în urmă.
Vezi video aici »

Vărsător – Responsabilități noi

E posibil ca azi să primești responsabilități în plus la locul de muncă sau să vii cu inițiative care să implice acest aspect. În orice caz, atitudinea ta este apreciată și poate fi răsplătită cu o promovare și cu o mărire de salariu.
Vezi video aici »

Pești – Ai o atitudine matură

Dacă ai în jurul tău o persoană care încearcă ocazional să te provoace, vei reuși să te impui în această relație. Ai o atitudine matură, serioasă, care nu tolerează contestări de niciun fel. De acestă dată, nu vei ceda șantajului emoțional.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---