Horoscop

Horoscop azi, 25 martie 2023

schedule 25 mar. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Ai mici probleme de comunicare

Ești ușor agitată și îți este dificil să îți păstrezi calmul când discuți cu persoane care nu îți împărtășesc părerile. De aceea, astrele îți recomandă să eviți, pe cât posibil, întâlnirile și negocierile importante. În caz contrar, parteneriatele pot fi compromise.
Vezi video aici »

Taur - Astrele sunt de partea ta în această perioadă

Astăzi reușești să pui bazele unui proiect de lungă durată, ce îți va aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci și pe plan financiar. Într-adevăr, vei munci mai mult și vei avea mai multe responsabilități, însă bonusurile obținute vor fi pe măsura efortului depus.
Vezi video aici »

Gemeni - Primești o sumă de bani

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine pentru tine. Este posibil ca unul dintre superiori să te ia sub aripa lui și chiar să îți facă o propunere de colaborare pentru un proiect important, pe termen lung. Beneficiile financiare vor fi vizibile imediat.
Vezi video aici »

Rac - Astăzi ai o întâlnire importantă

Prima parte a zilei este una foarte bună pentru viață profesională; reușești să comunici foarte bine cu partenerii de afaceri și să iei decizii bune pentru un proiect important. Spre seară, este posibil să ieși în oraș alături de o persoană foarte dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.
Vezi video aici »

Leu - Participi la o întâlnire de afaceri  

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru viața profesională; reușești să te concentrezi foarte bine și să te ocupi de sarcinile rămase nerezolvate. După orele prânzului, ai ocazia să participi la o ședința de afaceri extrem de importantă.
Vezi video aici »

Fecioară - Simți nevoia să ieși din zona confortului

Astăzi te simți liberă și îți dorești să explorezi; simți nevoia schimbărilor și vrei să ti se ofere posibilitatea de a îți găsi menirea. Te poți confrunta cu câteva probleme neprevăzute în viața personală sau cea sentimentală. Relația cu o persoană importantă va fi supusă unei schimbări neașteptate. 
Vezi video aici »

Balanță - Învață să cultivi liniștea în viața ta

O discuție neașteptată cu partenerul de cuplu se poate transforma într-o ceartă complicată. Încearcă să rezolvi lucrurile înainte de a fi prea târziu. Este necesar să îți impui punctul de vedere și, în același timp, să poți face compromisuri pentru a vă înțelege. 
Vezi video aici »

Scorpion - Astrele au planuri frumoase pentru tine

Visezi la o viață liberă, fără griji și probleme, însă se pare că astrele nu sunt de părere cu tine. Oportunitățile noi sunt în conflict cu obligațiile curente. Trebuie să fii foarte atentă la deciziile pe care le iei în această perioadă deoarece acestea îți vor afecta mult viitorul. 
Vezi video aici »

Săgetător - Apar probleme în relațiile cu colegii de muncă

Astrele îți oferă astăzi oportunitatea de a îți face ordine în gânduri și de a restabili pacea interioară. Nu încerca să îți controlezi visurile, ci învață să îți stăpânești impulsurile și ieșirile nervoase. Lucrurile nu stau tocmai bine pe plan profesional, relațiile cu colegii de muncă se răcesc o dată cu trecerea timpului. Este important să faci tu primul pas pentru rezolvarea conflictelor.
Vezi video aici »

Capricorn - Semne bune pe plan sentimental

Pentru tine contează cel mai mult personalitatea unei persoane, și nu aspectul exterior. Te lași ghidată de emoții și de sentimente în această zi. Vei fi mai sensibilă ca niciodată și vei găsi sprijin și confort în sânul familiei si al prietenilor apropiați. O discuție cu o persoană importantă te poate face să înțelegi adevăratul sens al vieții.
Vezi video aici »

Vărsător - Învață să îți asculți intuiția

Astăzi nu este o zi excelentă pentru tine. Chiar dacă îți începi ziua cu zâmbetul pe buze, problemele de la locul de muncă îți pot schimba imediat starea de dispoziție. În loc să faci alegerile potrivite pentru tine, te lași ghidat de partenerii de afaceri și asculți părerea lor. Învață să îți urmezi impulsurile, să îți asculți forța interioară și să nu mai depinzi de nimeni.
Vezi video aici »

Pești - Este posibil să fii nevoită să îți schimbi planurile de viitor

După mai multe proiecte obositoare și numeroase ore peste program, te pregătești să aduni roadele muncii tale. O discuție serioasă cu partenerul de cuplu îți poate schimba viitorul relației tale. Înainte de a hotărî dacă ești decisă să treci la următorul nivel, asigura-te că ai ascultat cu atenție tot ce avea de zis persoana iubită. Numeroase surprize vor veni după această conversație.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.596 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8018 RON
-0.01910
HUF
HUF: 1.2891 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.0773 RON
0.00390
Convertor valutar

Rezultat: ---