Horoscop

Horoscop azi, 23 aprilie 2023

schedule 23 apr. 2023, 04:03

Horoscop azi, 23 aprilie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Lași ceva în urmă

Această zi stă încă sub influența Lunii Noi, a doua din semnul tău în acest an. Prin urmare, este un semn foarte clar că azi trebuie să lași în urmă acea piatră de moară din trecut care te ține în continuare pe loc. Folosește-ți curajul nativ și eliberează-te de tot ce nu îți mai folosește.
Vezi video aici »

Taur – Savurezi micile bucurii ale vieții

Fericirea vine azi din lucrurile mărunte. Este un moment foarte bun în care să te înconjori de oameni dragi și să te relaxezi într-un mediu cald, familiar și familial, prietenos, sigur. De asemenea, este o zi în care vei sărbători mici victorii personale de care alți oameni au uitat să se bucure.
Vezi video aici »

Gemeni – Primești validarea de care ai nevoie

Dacă erai în căutarea unei confirmări sau a unei forme de validare, o vei primi astăzi. Astfel, îți vei regăsi încrederea în propriile puteri și vei reuși să faci planuri majore de viitor. Tot astăzi se va face lumina asupra unei situații incerte și vei putea lua o decizie cu privire la viața personală.
Vezi video aici »

Ai nevoie de o pauză

Ai avut câteva zile complicate care te-au solicitat și care au pus presiune asupra ta, în special din punct de vedere emoțional. Profită de aceste zile în care încetinim toți ritmul și regăsește-ți echilibrul interior. Bucură-te de compania oamenilor dragi, fă plimbări lungi la aer și concentrează-te pe lucrurile mărunte care îți fac plăcere.
Vezi video aici »

Cu capul în nori

Pentru Lei  este o zi favorabilă în special vieții de cuplu. Prin urmare, dacă ai un partener, ați putea să vă bucurați de momente romantice în intimitatea casei. În cazul în care ești singur, e posibil ca o discuție cu un amic să te ajute să îl vezi pe acesta într-o lumina nouă, diferită, chiar tandră.
Vezi video aici »

Fii mai atentă la nevoile tale

Ai un pic de răbdare cu tine și învață să îți canalizezi energia. Acordă-ți ție măcar câteva momente să tragi aer adânc în piept, să fii conștient de persoana ta și de nevoile tale. Ai în față o zi în care vei fi solicitat de mulți oameni, iar acest lucru te va obosi din punct de vedere emoțional.
Vezi video aici »

Folosește-ți curajul

Azi faci planuri pe termen lung chiar dacă este duminică și cei mai mulți dintre oameni preferă să se relaxeze. Vei avea ocazia să pui la cale un plan de acțiune complicat, dar care poate avea rezultate majore, în special pe plan financiar. Dacă nu te lași copleșit și dai dovadă de curaj, ai șanse mari de reușită.
Vezi video aici »

Nu isca conflicte cu femeile apropiate

Astăzi este o zi favorabilă întâlnirilor cu cei dragi și a relaxării în propriul cuib, unde te simți cel mai bine. Cu toate acestea, e foarte posibil ca pe fondul oboselii acumulate în ultimele zile să apară mici momente tensionate, în speciale în relaționarea cu o femeie. Fii calm, diplomat și încearcă să nu iei lucrurile personal.
Vezi video aici »

Găsești o soluție

În urma unei întâlniri cu familia sau cu prietenii apropiați, vei primi o perspectivă nouă asupra unei anumite situații care nu îți dă pace de ceva timp. Prin urmare, vei învăța să privești lucrurile dintr-un alt unghi și e posibil să găsești în cele din urmă rezolvarea acestei situații.
Vezi video aici »

Ceea ce vrei nu e mereu ceea ce ai nevoie

Deși ziua ta nu se anunță a fi neapărat dificilă, vei avea de luat o decizie serioasă cu impact major și pe termen lung asupra vieții tale. Cel mai probabil are legătură cu o chestiune pe plan emotional și ar fi bine să o treci și prin filtrul rațiunii. Uneori, ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie cu adevărat sunt două lucruri diferite.
Vezi video aici »

Cineva drag are nevoie de susținere

Trebuie să fii foarte atent la oamenii din jurul tău. O persoană apropiată va avea nevoie de mult sprijin emoțional pentru că traversează un travaliu emoțional. Prin urmare, atenția ta va fi îndreptată în această direcție, însă e important să îți dozezi resursele interioare și să nu te lași copleșit.
Vezi video aici »

O surpriză plăcută

Azi e  posibil să reiei legătura cu o persoană din trecut, iar acest lucru îți va aaduce zâmbetul pe buze. Chiar dacă ați fost distanțați, sufletește vă leagă încă multe lucruri și acolo unde au existat sentimente amoroase, n-ar fi exclus ca acestea să se reaprindă.  
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---