Horoscop

Horoscop azi, 20 martie 2023

schedule 20 mar. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Încerci ceva nou

Ți-ai făcut curaj pentru a încerca ceva nou! Este timpul să îți demonstrezi că ești mai puternic decât credeai, iar curajul te va însoți pe tot parcursul zilei. Astrele te sfătuiesc să îți asumi riscuri, pentru că ai șanse mari să reușești tot ceea ce îți propui.
Vezi video aici »

Taur – Lecții de viață

Ai ajuns la concluzii importante legate de un anumit eveniment din viața sa. Ești predispus să iei decizii radicale, și chiar să închei anumite relații. În această perioadă, astrele te sfătuiesc să faci doar ceea ce simți, fără să te gândești la consecințe!
Vezi video aici »

Gemeni – Bucură-te, pur și simplu!

Când nu mai știi ce să faci, bucură-te pur și simplu de viață! Astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la agitația cotidiană și să îți restabilești prioritățile! Recunoștința te va putea ajuta să rămâi prezent și conectat cu nevoile tale supreme!
Vezi video aici »

Rac – Ai grijă la felul în care te porți

Astrele te sfătuiesc să fii mai empatic cu cei de lângă tine! Este posibil să rănești pe cineva drag din cauza impulsivității de care dai dovadă. Ai grijă la felul în care te porți cu cineva din jurul tău, pentru că acțiunile tale pot fi interpretate greșit!
Vezi video aici »

Leu – Ești în punctul de a lua o decizie importantă

Te afli în punctul de a lua o decizie importantă și te gândești foarte bine la direcția pe care vrei să pășești. Poți primi diverse sfaturi de la apropiații tăi, însă nu te lăsa influențat. Decide singur, pentru sufletul tău, exact așa cum simți!
Vezi video aici »

Fecioară – Te bucuri de liniște în doi

În sfârșit simți că viața ta și-a reluat parcursul normal și firesc. Armonia se restabilește în cuplu și te face să te gândești că ai luat decizia cea bună. Reușești să iei doar ceea ce este mai important din trecutul tău și de îndrepți cu încredere către un viitor luminos în doi.
Vezi video aici »

Balanță – Renunți la credințele limitative

Ai găsit în sfârșit curajul de a renunța la credințele limitative. Începi o nouă viață, iar acum te simți eliberat de toată toxicitatea din trecut. Ascultă-ți intuiția, pentru că ea te va purta într-o etapă importantă a vieții tale, din care vei avea multe de învățat!
Vezi video aici »

Scorpion – Primești multe complimente

Primești multe complimente pentru tot ceea ce ești și ai făcut în ultima perioadă. Munca ta este recunoscută la adevărata ei valoare, astfel încât, toți cei din jur se bucură pentru reușitele tale. Astrele te sfătuiesc să continui tot așa și să mergi mai departe cu proiectele pe care le-ai început!
Vezi video aici »

Săgetător – Distrează-te și nu mai lua lucrurile atât de în serios!

Astrele te sfătuiesc să nu mai iei lucrurile atât de în serios, pentru că nimic nu este atât de dramatic precum lași tu să pară. Distrează-te mai mult și lasă-te cuprins de bucuria vieții! Ai multe motive pentru care să zâmbești, trebuie doar să îți deschizi bine ochii!
Vezi video aici »

Capricorn – Curățare interioară

Este nevoie să faci o curățare interioară, pentru că la nivelul sufletului tău s-au adunat foarte multe tensiuni și resentimente. Universul îți oferă acum oportunitatea de a te descătușa de trecut și a începe o nouă viață. Cere ajutor și ai încredere în cei de lângă tine!
Vezi video aici »

Vărsător – Sufletul știe cel mai bine!

Sufletul tău știe cel mai bine de ce anume are nevoie. Lasă-ți grijile în seama Divinității și nu te lăsa cuprins de remușcări. Chiar dacă rațiunea pare să îți ducă pașii într-o altă direcție, tu ai încredere că vei face ceea ce este mai bine pentru tine, dacă îți asculți inima!
Vezi video aici »

Pești – Iartă-te pe tine!

Iartă-te pe tine pentru situațiile dificile în care te-ai pus. Înainte de a-i ierta pe cei din jur, astrele consideră și îți recomandă să faci pasul către iertarea de sine. Ascultă-ți corpul, pentru că el îți va spune unde se află înmagazinate tensiunile.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---