Horoscop

Horoscop azi, 15 martie 2023

schedule 15 mar. 2023, 14:02

Youtube 9news
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Te îndrepți către un pas măreț

Te îndrepți către un pas măreț din viața ta. Astrele îți oferă mult curaj și încredere în forțele proprii, astfel încât vei fi capabil să îți depășești orice frică. Bucură-te de drumul tău, pentru că meriți să ai tot ceea ce ai acum!
Vezi video aici »

Taur – Privește cu atenție în jur

Privește cu atenție în jurul tău și îți vei da seama că nimic nu este atât de tragic precum credeai. Astrele te îndeamnă să fii mai optimist și să renunți la gândurile negative, care nu îți aduc niciun beneficiu. Nu uita că acțiunile tale oglindesc ceea ce ai în suflet!
Vezi video aici »

Gemeni – Tensiune interioară

Te simți destul de tensionat și încerci să te reechilibrezi prin diverse metode. Nu poți face prea multe, însă, ce este important, este să te liniștești pe tine. Interiorul tău are nevoie de tine, de aceea este important să te concentrezi pe nevoile tale.
Vezi video aici »

Rac – Adu-ți aminte de momentele frumoase

Adu-ți aminte de momentele frumoase, pentru că acelea te vor încărca cu multă bucurie. Suferința a trecut și nu mai are niciun rost să te gândești la tot ce a fost. Mulțumește-i Universului pentru lecții și uită-te în prezent cu recunoștință.
Vezi video aici »

Leu – Totul are un sens

Chiar dacă și se pare că nimic nu funcționează în viața ta, astrele vor ca tu să știi că fiecare situație pe care o întâmpini are un sens și un rol bine delimitat. Universul nu vrea să îți facă rău, iar tu nu trăiești această viață pentru a suferi și a trece prin durere, fără motiv.
Vezi video aici »

Fecioară – Dezvoltă-ți instinctul

Îți dezvolți instinctul și te bucuri de tot ceea ce Universul îți oferă. Este posibil să conștientizezi anumite greșeli din trecut, însă orgoliul te va reține să acționezi. La timpul potrivit, atunci când tu vei simți că este cazul, vei reuși să te ierți și să ceri iertare.
Vezi video aici »

Balanță – Poți reuși tot ce îți propui

Poți reuși tot ce îți propui, asta fiindcă ești înzestrat cu mult curaj și încredere în forțele proprii. Elimină din viața ta tot ce nu îți mai folosește și vezi câte lucruri minunate are Universul să îți ofere!
Vezi video aici »

Scorpion – Proiecte de viitor

Este posibil să te ocupi mai mult sau să începi anumite proiecte de viitor. Reușești să captezi atenția celor din jur, inclusiv a șefilor, pe care îi vei face curioși în legătură cu ceea ce ai de oferit. Nu te lăsa influențat de gurile rele, pentru că tu știi cel mai bine ce poți face cu ceea ce ai deja.
Vezi video aici »

Săgetător – E timpul tău!

A venit timpul tău, iar astrele îți dau cale liberă pentru a acționa. Lasă gândurile să se risipească și nu te compara cu colegii tăi. Drumul tău este bine bătut în cuie, ceea ce înseamnă că poți păși cu încredere spre viitor!
Vezi video aici »

Capricorn – Ai multe lecții de învățat

În perioada următoare vei avea multe lecții de învățat, lucruri pe care doar tu le știi și pe care nu vrei să le împărtășești cu nimeni. În orice moment al vieții te-ai afla, important este să te uiți cu recunoștință în prezent.
Vezi video aici »

Vărsător – Vei deveni alt om

În urma situaților pe care le-ai întâmpinat în ultima perioadă, este posibil să îți schimbi modul în care vezi lucrurile. Astrele întrevăd o schimbare majoră în sufletul tău și aproape că vei deveni un alt om, mult mai înțelept și echilibrat.
Vezi video aici »

Pești – Cheia este la tine

Este posibil să te afli la o răscruce de drumuri, iar tu să nu știi pe ce cale să o iei. Adevărul este că doar tu poți decide încotro să te îndrepți, cheia fiind în mâna ta. Ai răbdare cu tine și adu-ți aminte că nu există greșeli, ci doar oportunități de învățare.
Vezi video aici »


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---