Horoscop

Horoscop azi, 09 aprilie 2023

schedule 09 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Primești sprijin și protecție

După câteva zile foarte încărcate, azi vei avea ocazia să îți tragi sufletul. Mai mult de atât, oamenii care te cunosc foarte bine și știu momentele dificile pe care le-ai traversat îți vor fi aproape astăzi și îți vor oferi dragostea lor, chiar și dacă nu ceri acest lucru cu subiect și predicat.
Vezi video aici »

Taur – Ești prinsă între emoție și rațiune

Se spune despre Tauri că știu să țină în echilibru latura pragmatică a vieții cu cea romantică și că pot găsi echilibrul dintre inimă și minte. Așa este, însă acest lucru se întâmplă cu mult efort, iar azi vei traversa un moment în care vei avea de făcut o alegere dificilă, tocmai pentru că rațiunea îți dictează ceva, dar inima te trage în direcția opusă.
Vezi video aici »

Gemeni – Te organizezi foarte bine

De regulă lași lucrurile la voia întâmplării și te adaptezi pe moment. În ciuda acestui lucru, azi vei reuși să te organizezi aproape cu meticulozitate de general și vei reuși să duci la bun final tot ce ți-ai propus, indiferent că vorbim de relația de cuplu sau de schimbări în locuință.
Vezi video aici »

Rac – Acționezi foarte hotărât

În general, tu ești genul de persoană care ia decizii întâi cu sufletul, chiar dacă știe că prețul pe care îl are de plătit e greu. În ciuda acestui lucru, astăzi vei reacționa tăios și foarte lucid, culmea, cu privire la o chestiune de suflet. Oricât de dificil ar fi acum, pe termen lung îți va prinde foarte bine.
Vezi video aici »

Leu – Îți idealizezi partenerul

Atunci când te îndrăgostești, faci acest lucru trup și suflet, dar ai tendința să îți idealizezi partenerul. Nu este un lucru rău neapărat, dar din cauza acestui lucru, s-ar putea ca azi să încerci să pui asupra acestuia presiuni pentru care nu e pregătit.
Vezi video aici »

Fecioară – Preocupări surprinzătoare

Atunci când te gândești la Fecioare, calitățile artistice nu sunt chiar primele atribute care îți vin în minte, dar tu ai putea să îți descoperi azi astfel de înclinații. Explorează-le pentru că o astfel de pasiune ar putea fi transformată în sursă de venit.
Vezi video aici »

Balanță – Câștig neașteptat

Dacă pe planul personal, lucrurile nu se schimbă foarte tare pentru tine azi, pe plan financiar te poate aștepta o surpriză de proporții. Poți primi o sumă consistentă de bani sub forma unei prime sau chiar a unei moșteniri.
Vezi video aici »

Scorpion – O zi plină de realizări

Atunci când alții se odihnesc, astrele se aliniază în favoarea ta și îți scot în cale numeroase oportunități, iar acest lucru se va întâmpla și azi. Vei avea ocazia să duci până la capăt un plan important sau să faci o mișcare strategică la care te gândești de multă vreme. Oricum ar fi, la final de zi, ai motive de mândrie.
Vezi video aici »

Săgetător – Abține-te de la critici

E foarte posibil ca cineva foarte apropiat din familie să încerce să te provoace. Ideal ar fi să nu intri într-un astfel de joc și să gestionezi situația cu diplomație. Încearcă să nu aduci critici sau acuze, ci să te retragi grațios din orice situație inconfortabilă.
Vezi video aici »

Capricorn – Dorință de schimbare

Deși rutina ți-e foarte confortabilă, lucrurile nu stau chiar așa azi. Ești agitată pentru că simți nevoie de nou, de schimbare, să ieși din zona de confort. Acest lucru se poate dovedi a fi o provocare interesantă și dacă știi să îți joci bine cărțile, te vei bucura de succes pe plan personal.
Vezi video aici »

Vărsător – Se reaprinde focul pasiunii

Dacă în ultima perioadă ai simțit că viața de cuplu este din ce în ce mai tensionată, lucrurile se vor schimba azi. Vei găsi cea mai potrivită metodă să te reconectezi cu partenerul tău și să petreceți o zi romantică în doi.
Vezi video aici »

Pești – Afecțiune în cuplu

Ziua de azi este dedicată aproape în întregime vieții sentimentale. Ești visătoare și ai nevoie de mai multă atenție ca de obicei, iar dacă ai un partener, e un moment prielnic pentru a vă reconecta. Dacă ești singură, această aură romantică poate atrage atenția unei persoane speciale.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---