Showbiz

Feli, în rolul de mamă singură. Cum se descurcă artista: „Sunt genul de părinte care știe să...”

schedule 24 mai 2023, 11:17

Feli este, de câteva luni bune, o mamă singură. Vedeta și tatăl copilului ei au decis să o ia pe drumuri separate, motiv pentru care multă lume a ajuns să se întrebe cum face artista față tuturor provocărilor de zi cu zi. Ce a declarat despre viața de părinte!

Feli, despre rolul de mamă singură

Feli este o artistă care, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, a reușit să le intre la inimi oamenilor. Mulți dintre cei care au susținut-o în concursul de talente la care a participat sunt fanii ei chiar și la momentul actual. Îi ascultă muzica, îi distribuie piesele și merg la concertele ei.

Aceștia mai știu despre ea că a fost mereu discretă, când a venit vorba despre viața sa privată, ținând seceret pentru luni bune chiar și felul în care arăta fiica ei, declarând pe atunci în mod constant faptul că vrea să se mai bucure de fiica ei, fără să știe toată lumea din mediul online detalii despre viața sa privată. Ea și Cătălin, tatăl Norei Luna, păreau extrem de fericiți împreună și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge să se despartă, dar viața a fost imprevizibilă și în cazul lor.

Astfel, Feli a rămas singură cu fiica ei, dar fostul ei partener de viață o ajută și el în ceea ce privește creșterea micuței, cel mai mare noroc fiind din punctul ei de vedere faptul că Nora Luna este un copil înțelept și înțelegător. Despre ea a spus că este genul acela de părinte care știe să îi refuze lucruri copilului și mai crede că se descurcă de minune, chiar dacă nu ar fi crezut vreodată că va fin în stare să facă față anumitor situații.

„Sunt genul de părinte care știe să spună ferm „Nu”. Nu am crezut că o să fac asta vreodată, dar cred că fac o treabă bună în rolul de mamă și îmi place că Nora Luna e un copil atât de înțelegător și de înțelept încât înțelege împletirea dintre viața personală și profesională, adică deja știe când mă duc la concerte, când mă întorc”, a declarat Feli Donose, la Xtra Night Show.

Nora Luna îi calcă pe urme mamei sale, deși are vârsta de doar patru anișori, iar Feli nu poate decât să se bucure. Mai mult de atât, cântăreața a menționat, în cea de-a doua parte a interviului, că o va sprijini de fiecare dată în viață, indiferent de deciziile pe care le va lua.

„Îi place filmul, îi place muzica și tot ce înseamnă artă, adică îi place tot ce înțelege ea arta până acum (...) O voi sprijini în orice decizie va lua. Cred că ar fi o actriță desăvârșită, pentru că e o manipulatoare și o dulcică și cred că ar fi o actriță de succes”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---